Pan-pek Krafneraj na zagrebačkoj Ilici 52, svaki dan kroz cijelu godinu nudi uvijek svježu i toplu krafnu
Osim bogatih punjenja, posebna pažnja pridana je i dekoraciji – od komadića lješnjaka, bijelih čokoladnih kuglica do sušenih malina, svaka krafna izgleda kao mala umjetnost na tanjuru.
Krafne punjene kremom od pistacije i džemom od višanja pun su pogodak za prvi vikend u veljači
Ovo prozračno, dizano tijesto obično punjeno marmeladom ili čokoladom svojih pet minuta doživljava upravo u vrijeme fašnika
Vlasnica 'Magnolije' Jasmina Bagarić ovih dana ima pune ruke posla. Njihove su krafne veliki hit, a najtraženije punjenje je - jednostavna, ali savršena marelica
Ove limitirane krafne dostupne su samo u petak, 2. lipnja, te subotu, 3. lipnja, a donose četiri nova okusa koja će oduševiti sve ljubitelje slatkog.
Ove subote u njenoj gastro oazi pridružilo joj se čak šest poznatih televizijskih lica koja su cijeli vikend kuhala za njene posjetitelje.
Ovo prozračno, dizano tijesto obično punjeno marmeladom ili čokoladom svojih pet minuta doživljava upravo u vrijeme fašnika, a Orijent, jedna od najdugovječnijih slastičarnica u Zagrebu, već godinama odaje počast ovoj deliciji.
Mia Salman, vlasnica Meet Mije, ispričala nam je kako nastaju krafne koje su pravi hit u Zagrebu - dostupno je čak devet okusa, a sve što proizvedu, proda se za čas