Krafna je u vrijeme fašnika postala velika zvijezda brojnih kuhinja. No, proces izrade i nije tako jednostavan, stoga Jasmina Bagarić, vlasnica slastičarnica Magnolija, ističe što je najvažnije.- Iskreno, izuzetno su tražene, ne možemo ih ni toliko napraviti. Naime, primijetili smo da ljudi žele nešto novo, no na kraju se vraćaju onome što je provjereno dobro - navodi Jasmina.Otkrvia nam koji je okus ovih dana najpopularniji.- Definitivno, marelica je broj jedan što se tiče krafni. Međutim, moja mama je uvijek govorila da krafne moraju biti vrhunske te da onda nije toliko bitno punjenje koje je unutra. A ako nije dobra krafna, punjenje ništa ne znači - priča.Kod nje u Slavoniji uvijek je bilo bitno kako se rade sve slastice, ali i krafne.- Uvijek su kod nas u Slavoniji govorili da se krafne mijese u kiselo, to znači kao kiselo tijesto. Uvijek smo se radi toga okupljali oko stola i radili zajednički, u krugu obitelji. Čini mi se da smo se danas vratili u neku prošlost, kad su krafne bile jedina slastica. A danas su hit jer ih svi vole i ljudi su se nekako vratili svojim autentičnim korijenima - zaključuje Jasmina.