Svaki detalj, svaki sastojak i svaka komponenta pažljivo su osmišljeni kako bi stvorili čaroliju.
Vlasnica 'Magnolije' Jasmina Bagarić ovih dana ima pune ruke posla. Njihove su krafne veliki hit, a najtraženije punjenje je - jednostavna, ali savršena marelica
Ovo prozračno, dizano tijesto obično punjeno marmeladom ili čokoladom svojih pet minuta doživljava upravo u vrijeme fašnika
U Gundulićevoj ulici i na Trešnjevci, izlozi Magnolije pružili su gostima i prolaznicima pravo božićno ozračje u kojem je druženje uz ukusne slastice i topli napitak još ljepše
Mnogima omiljena slastičarnica Magnolia, koja posluje na tri adrese, u božićno je vrijeme posebno čarobna, radi se punom parom jer narudžbe konstantno pristižu. Magnolia je obiteljski posao u kojem svi imaju svoju ulogu, a vlasnice Jasmina Bagarić i Rosanda Jelenić otkrivaju koja je tajna njihova uspjeha
Početkom rujna postojeća ponuda Magnolia slastica će se proširiti zahvaljujući chefu Emilienu Geslinu koji je radio u vrhunskim francuskim i španjolskim slastičarnicama
Profesorica s prestižnog sveučilišta Bocconi, Dolly Predović, te uspješne poslovne žene Jasmina i Josipa Bagarić dovele su u Hrvatsku Career Paths, provjereni koncept za usmjeravanje mladih na najbolje škole i sveučilišta