Doručak se transformirao iz brzinskog obroka u estetski doživljaj koji budi sva osjetila. Otkrijte kako jednostavne namirnice pretvoriti u kulinarska remek-djela i započeti dan obrokom koji je jednako lijep koliko i ukusan.
Jesen je stigla, a s njom i vladavina bundeve, namirnice koja nudi puno više od klasične pite.
Popularni svježi Sana hummus i čak 5 vrsta povrća sušeno posebnom tehnologijom u kombinaciji daju savršenu ravnotežu okusa, teksture i nutritivnih vrijednosti.
Ove godine, kada je naglasak bio na afroameričkom naslijeđu kroz temu "Superfine: Tailoring Black Style", i jelovnik je pratio kulturne i povijesne poveznice
Kad se temperature popnu na + 30, važno je odabrati jela koja će vas okrijepiti, a brzo se pripreme. Evo dobrih ideja
Doručak vas mora opskrbiti energijom, ukoliko ostajete u gradu i čeka vas ljeto u pokretu
Dekorirajte ju zečjim ušima od keksića i royal icing glazure i dodajte dašak modernog u tradicionalni recept
Novi kreativni à la carte jelovnik predstavlja niz privlačnih senzacija s naglaskom na sezonske i lokalno proizvedene sastojke uz neizostavni dašak pariškog šika