U Ficleku domaća jela pripremaju na suvremen način: Nude jela kao na nekadašnjim nedjeljnim ručkovima
                    
                        
                        
                    
                    Na jelovniku se tako mogu naći ajngemahtec, pohani picek, zagrebački odrezak, faširanci, tafelšpic, štrukli te razni prilozi i umaci poput pirea, mlinaca, rizi bizija, abšmalcanih mahuna, hren-sosa i samoborske muštarde, a od deserata kaiseršmarn s domaćom marmeladom ili linoladom, domaći štrukli...
                 
            
                
                    
                    'Starinske obiteljske recepte predstavljamo na moderan način,  a za usavršavanje nougat torte trebalo nam je čak šest mjeseci!'
                    
                        
                        
                    
                    Mnogima omiljena slastičarnica Magnolia, koja posluje na tri adrese, u božićno je vrijeme posebno čarobna, radi se punom parom jer narudžbe konstantno pristižu. Magnolia je obiteljski posao u kojem svi imaju svoju ulogu, a vlasnice Jasmina Bagarić i Rosanda Jelenić otkrivaju koja je tajna njihova uspjeha