Doručak se transformirao iz brzinskog obroka u estetski doživljaj koji budi sva osjetila. Otkrijte kako jednostavne namirnice pretvoriti u kulinarska remek-djela i započeti dan obrokom koji je jednako lijep koliko i ukusan.
Dok obala spava zimski san, kontinentalna Hrvatska budi se u punom sjaju, nudeći bajkovito putovanje kroz snijegom prekrivene brežuljke i velebne dvorce. Pripremite se za roadtrip koji spaja legende, povijest i nezaboravne okuse zagorske kuhinje.
Dok ljetne gužve jenjavaju, a priroda odijeva svoje najraskošnije ruho, jesen postaje savršena kulisa za pješačke avanture.
Čokoladni mousse savršen je izbor kada želite impresionirati goste ili se jednostavno počastiti nečim finim
“Eat Local, Think Global” nije samo filozofija festivala – to je način na koji promišljamo hranu, povezujući najbolje iz lokalne baštine s inovacijama i suvremenim tehnikama.
Pronašli smo ga na profilu @zalogajcic_hr koji nas je već nekoliko puta oduševio receptima
Nedjeljom se volimo počastiti dodatnom dozom slatkoga, a ovog vikenda u tome će pomoći recept koji smo pronašli na blogu Mrvice sa stola
Ovaj jesenski recept kombinira slasnu bundevu s kremastim stracciatella sirom i bogatim maslacem od kadulje, stvarajući pravu poslasticu za nepce
Nedjelja je idealna za veliku dozu slatkog, a danas je na redu malo drugačiji brownie kolač
Ako ste spojili vikend i pakirate se za nekoliko dana na moru, znamo što se sve treba pronaći u koferu!