Peshtemal je već godinama poznat kao nezamjenjivi saveznik u toplim danima – zauzima malo mjesta, brzo se suši, a zbog svog jedinstvenog dizajna lako postaje i modni detalj.
Maca je puno više od biljke – riječ je o pravoj “zdravoj bombi” koja skriva brojne benefite, a najbolja dolazi iz regije Junín, gdje nastaju i Bioandina proizvodi.
Zagrebačka županija nije destinacija zbog blizine Zagreba, već zbog vlastitog identiteta. To je prostor prirodnog mira, autentičnih doživljaja, lokalnih priča i gostoljubivosti. Ljeto ovdje nije sezona gužvi, nego vrijeme kad priroda i zajednica pokazuju svoju punu ljepotu.
Ljeto je u punom jeku, a tako i njega kože koja je u fokusu tijekom toplijih mjeseci. Njega i priprema kože za toplije dane imperativ su ljepote, a osim njege prije odlaska na sunce, jednako je važna i njega kada našu kožu izlažemo sunčevim zrakama.
Uživaj zdravo! Slogan je ovo koji stoji iza tvrtke koja je postala sinonim za vrhunske delicije u kojima možete uživati bez grižnje savjesti. Naravno, riječ je o brendu Sana, koprivničkog poduzeća Sana delikatese, koji je unazad jedanaest godina postao prepoznatljivo ime kad su u pitanju gastronomske delicije.
Jeste li se ikada zapitali što dugotrajna šminka i mikroplastika u dekorativnoj kozmetici čine zdravlju usana i što stoji iza sjaja lip plumpera?
Uređenje prostora ima moć oblikovanja našeg doživljaja, emocija i raspoloženja, često i prije nego što to uopće osvijestimo.
U vremenu virtualnog, osobno postaje luksuz. Zato je naš model rada temeljen na izravnoj komunikaciji. Zepter savjetnici ne prodaju – oni educiraju.
Ove godine održano je prvo izdanje i pokazalo se iznimno uspješnim – odziv, angažman i pozitivne reakcije sudionika potvrđuju da Kauch Design Days ima smisla i svoju publiku. Upravo zato već sada je sigurno da se događaj nastavlja i sljedeće godine.
Osim što dolaze u praktičnim pakiranjima, savršenima za piknik ili roštilj, sirevi svakom jelu daju poseban štih. Odličan su dodatak različitim platama, a zahvaljujući izvrsnoj topljivosti izvrsno pristaju uz tople sendviče, jela s tjesteninom, burgere, pizze, fondue ili klasični mac and cheese.