Uskoro nam stiže mnogima omiljeno godišnje doba i mnogi s nestrpljenjem iščekuju ispijanje proljetnih kava na terasama. Za proljeće je spremna i slastičarnica Magnolia koja nas, osim ukusnim slasticama, uvijek iznova iznenadi prekrasnim izlozima koji su uvijek najljepša najava razdoblja pred nama. Nakon zimskog izloga s bijelim, snježnim kućicama, došlo je vrijeme za proljetnu raskoš u ružičastoj boji. Jasmina Bagarić, vlasnica slastičarnice Magnolia, ispričala nam je nekoliko detalja o ovoj divnoj instalaciji:- Ideja je bila moja, a realizirala ju je agencija NTS, cvijeće je iz Dobrog partnera. To je proljetna instalacija jer svako godišnje doba nosi svoju priču. Magnolia slastice, gdje sam direktorica i gdje sam, uz majku Rosandu kao prokuristicu poduzeća, prije sedam godina počela raditi ovaj prekrasan, slatki posao koji iz godine u godine sve više raste i stječe sve veći ugled. Bdijemo nad svakim segmentom poslovanja, od kvalitete namirnica, preko proizvodnje pa do načina na koji nastupamo na tržištu. To znači, između ostalog, i uređenje prostora gdje plasiramo naše slastice. Za taj dio poslovanja sam odgovorna ja, a to je, uz marketing, ono što najviše volim. Po rezultatima rada i reakciji naših gostiju vidim da sam apsolutno uspjela.Jasmina kaže da je pozitivna osoba, puna radosti i optimizma, a ta se radost reflektira i na posao koji radi, okruženje u kojem se nalazi, kao i na dizajn proizvoda koje plasiraju u poslovnicama, interijer, izloge...- U svemu tome je i jedan veliki osmijeh s kojim moja ekipa i ja radimo i živimo našu Magnoliju, rekla je Jasmina. Novi izlog poslužit će kao najljepša Instagram-kulisa, a osim prekrasnog uređenja, u Magnoliji nas čekaju i ukusne slastice kojima je teško odoljeti. Jasmina je izdvojila i proljetne novitete uz standardnu postavu - pijana torta kruška u Karizma vrhunskom vinu, oversized išler, slastica koja ostavlja bez daha, napravljena po recepturi u čast davne ljubavi carice Sissi i cara Franje Josipa, obožavana torta Meringue koja je dobila voće kao dodatak da ne bude dosadna, cannoli s pistacijom i Kviki Lols cupcakes nastali u suradnji s Podravkom.U galeriji pogledajte kako izgleda izlog slastičarnice Magnolia s kojim ćemo dočekati proljeće, ali i ostatak ukusnih deserta kojima ćemo se sladiti cijelo proljeće:Podsjetimo, slastičarnica Magnolia u Gundulićevoj imala je i najljepši adventski izlog u Zagrebu 2018. godine, prema izboru čitatelja Dive i Večernjeg lista. Jasmina Bagarić tad je izjavila:- Jako sam sretna i počašćena, baš smo se potrudili i ovo nam je velika nagrada, od srca hvala Večernjem listu, Divi i čitateljima koji su to prepoznali. Ideja za ukrašavanje bila je moja, a u realizaciji mi je pomogao NTS events. Tad su u uređenju prevladavale figure orašara i cvjetne dekoracije na ulazu, a Magnolijin "izlog za sjedenje" dobio je prekrasno adventsko ruho.