Ivana Čuljak-Lošić, nesuđena ekonomistica, a posljednjih 12 godina pastry chef, jednom je priliku otkrila za Divu da je slastičarnicu Neka jedu kolače otvorila upravo na dan poplave u Zagrebu, a nove nepredviđene situacije doživljava kao test vlastite kreativnosti. Na početku je imala slastičarnicu u sklopu poznatog zagrebačkog Gin Gardena i punom parom frigala i punila krafne na Horvaćanskoj, no Ivana Čuljak-Lošić prije godinu dana imala je otvaranje svoje prve samostalne Neka jedu kolače slastičarnice nedaleko od Petrove bolnice. Na adresi Kamaufova 22, Ivana je otvorila dugo očekivanu malu slatku oazu, a ovih dana mala slastičarnica proslavila je prvu od sveukupno četiri godine postojanja.– Lani u ova doba točnije 26.5.2023., Tonka Mara i ja smo napunile vitrinu sa nešto sitno kolača, pogledale se i zaključile da je to to i da je slastičarnica oficijalno otvorena na novoj adresi. I krenule smo, polako. Danas smo tu Tonka, Mara, Marta, Kika, Jana i ja. Moj mali dream team. Ovaj tjedan slavimo godinu dana NJK od sveukupno četiri.Bila je ovo predivna godina, zahtjevna, puna izazova, predivnih kolača, krafni u potocima, neprospavanih noći, smjena od dvadeset sati, začepljenih cijevi, puno smijeha, malo suza, malo grintanja, razbijenih šalica (iz Portugala i Meksika i Maroka🙃), dobrih i loših majstora, rakije iz Rode i najboljih susjeda i doktora iz Petrove.Hvala svima koji su dio naše priče, podržavaju nas od samog početka i rastu skupa s nama. Truditi ćemo se uvijek biti bolje, ako nekad i pogriješimo izvinite, nikad nije namjerno.Volimo vas! Sretan nam prvi od četiri u Kamaufovoj 22! – napisala je Ivana Čuljak-Lošić u objavi na Facebooku.