Iz zagrebačke slastičarnice Magnolije ponovno dolaze slatke novosti, i tu kroz ponudu uskrsnih kolača koji su, osim što izgledaju genijalno, jako ukusni! Mnogima omiljeno mjesto za ispijanje kave i isprobavanje ukusnih slastica, sada u ponudi ima i sve potrebno za sladak i šareni Uskrs na stolu. Tu su jaja od najfinije čokolade, cupcakesi ukrašeni zečićima, macaronsi, lolipopsi i divne torte koje izgledaju poput malih umjetničkih remek-djela. U bogatoj ponudi moguće je birati i između tri različite kutije kolača, a svaka će se od njih savršeno uklopiti na uskrsni stol ili biti odličan dar dragoj osobi, pogotovo ljubiteljima ukusne, vrhunske čokolade. Magnolia je ponudom za Uskrs potvrdila svoju dugogodišnju prepoznatljivost po vrhunskim slasticama, personaliziranoj usluzi i vjernoj klijenteli koja uživa u suvremenim izvedbama tradicionalnih recepata, a timu se sada pridružila i slastičarka Margaux Tabary koja će svojim znanjima i slastičarskim vještinama obogatiti već ionako raskošnu ponudu omiljene zagrebačke slatke adrese. Margaux se educirala u Francuskoj, a svoje je vještine gradila u restoranima u Londonu te u Rovinju. Maragaux je pojačanje odličnom Magnolijinom slastičarskom timu, a najslađe novitete možete isprobati već ovih dana.- Oduševljena sam jer sam se pridružila ovom motiviranom i dinamičnom timu. Ne sumnjam da ćemo zajedno raditi velike stvari i napraviti da Magnolia još više zablista - izjavila je Margaux za Divu. Podsjetimo, Magnolia je nedavno pokazala i najrascvjetaniju terasu u gradu - u prvoj od svoje tri slastičarnice u Zagrebu, onoj u Trakošćanskoj ili, kako sami vole reći, tamo gdje je sve počelo, napravili pravo cvjetno carstvo. Uz kolače, ponudili su i cvjetni novitet pa se, osim kave i slatkih zalogaja, iz Magnolije može ponijeti i cvijeće jer se timu pridružila Maja Kauzlarić iz Cvijet Kreativa.