Svaki put kad recept s nama podijeli Jelena Paradžiković, znamo da ćemo uživati u velikoj dozi slatkoj koja bi zadovoljila i najveće slatkoljupce. Kako bismo si na pravi način zasladili početak vikenda, Jelena je s nama podijelila recept za čokoladnu fantaziju, kolač koji se jednostavno priprema i gotovo je za čas, a jednako brzo nestaje s tanjura jer, možete biti sigurni, tražit će se komad više!Sastojci za biskvit Sastojci za kremuPripremaOdvojite žumanje i bjelanjke. Od bjelanjaka napravite snijeg s malo soli. U drugoj posudi izradite žumanjke sa šećerom te postepeno dodajte brašno i kakao. U tu smjesu dodajte bjelanjke prethodno umućene u snijeg. U kalup obložen pek papirom sipajte smjesu. Pecite je približno 20 minuta na 180°C. Na njega sipajte kremu koju ste napravili tako što ste zagrijali slatko vrhnje i u njega stavili maslac i čokoladu. Miješajte sve dok se ne sjedini. Ostavite kolač da se ohladi i uživajte u slatkim okusima.