U čarobnom, blagdanskom okruženju, u elegantnom zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom Noelu, predstavljen je novi koncept druženja uz neodoljivu, osvježavajuću poslasticu Materia Matcha kombuchu. Noelov tim – chef Bruno Vokal, majstor pekar Nikša Mandić te partner, sommelier i glavni kreativac u timu, Ivan Jug u suradnji s well-being brendom Materia udružili su svoje ideje i osmislili brunch koji ostavlja bez daha. Dostupan za rezervaciju svim gostima, novi koncept restorana Noel brunch, dostupan je za grupe od minimalno deset osoba, od ponedjeljka do subote, od 11 do 13 sati.Visoka gastronomija u kojoj lokalne, sezonske namirnice imaju glavnu ulogu, na koje se potom primjenjuju vrhunske kulinarske tehnike, glavna je filozofija kako restorana Noel tako i njihovog novog Noel Bread&Delia. Upravo takvo gastronomsko iskustvo, ispolirano i dovedeno do zavidne razine doživjet ćete tijekom bruncha. Uz pažljivo odabrane zalogaje, uživat ćete u izuzetnoj posvećenosti detaljima, kao i velikom trudu koji je uložen od strane cijelog tima u ovaj jedinstven doživljaj vrijedan pamćenja. Chef Bruno Vokal za brunch je pažljivo odabrao slane i slatke zalogaje.Vokal ima specifičan osjećaj za nijanse okusa i tekstura, što je dovelo do briljantnog brunch menija koji se bazira na aromatičnoj juhi od buče, taman dovoljno pikantnoj da ostavi snažan dojam, osvježavajućim salatama od kus kusa s povrćem i salati od bulgura s maslinama, te fantastičnim sendvičima u tri varijante - vegetarijanskog s malinama, humusom i rotkvicama; sendviča s mortadelom, rikolom i robiolom; i porchetta sendviča s celerom, orahom i grožđicama.Kao zvijezda bruncha pokazale su se zagrebačke štrukle – jelo s potpisom chefa Vokala koje su dovedene do savršenstva. Selekcija kruha od kiselog tijesta i kroasani sjajno su se sljubili uz maslac koji u Noelu sami pripremaju s kajmakom, dok su slastice – aromatični kolač od mrkve i tiramisu na najbolji mogući način zaokružile ovaj blagdanski gourmet doživljaj.Materia tim je svoju matchu, prepoznatu po kvaliteti i brojnim blagodatima za organizam, predstavio Noelovom bar menadžeru, miksologu Karlu Ferenčaku koji ju je vizionarski spojio s obožavanim napitkom Noelovih gostiju - kombuchom. Tako je Materia matcha, koja dolazi s farme u pokrajini Uji pokraj Kyoto, regije poznate po najkvalitetnijoj i najukusnijoj matchi na svijetu, a koju i Noelov tim smatra čajem nad čajevima, u kombinaciji s kombuchom odabrana kao napitak dobrodošlice. Osvježavajući i pjenušavi spoj dviju super namirnica, perfektnog okusa i energizirajuće, svijetlozelene boje izazvala je oduševljenje prisutnih, a bit će uvrštena u stalnu ponudu pića u Noelu.Prosinac je vrijeme darivanja, stoga su svi gosti dobili na poklon personaliziranu torbu s Materia potpisom, u kojoj je bio Noelov božićni kruh, poseban po tome što fermentira tijekom 24 sata, a za koje vrijeme Noelov tim priprema kandirane viške naranče, namače sultana grožđice u rum i usitnjava bademe te priprema začine koji su dio ovog božićnog kruha. Pekarske poslastice koje su bile dio ovog luksuznog bruncha svakodnevno su dostupne u Noel Bread and Deli trgovini koja se nalazi tik do restorana.Tu se također njeguje artisanski pristup svim proizvodima - sve se radi ili završava ručno, a koriste se isključivo visokokvalitetni, birani sastojci. Puno ljubavi se ulaže u cijeli proces jer vjeruju da je to tajna samog uspjeha pekare. Noel Restoran, Bar i Bread & Deli shop dijele istu filozofiju, jer žele da svaki proizvod koji potpisuju bude čisto zadovoljstvo. Materia je upravo zato u njima pronašla savršenog partnera.