Jedan od izloga i prostora koji uvijek pričaju posebnu priču i u kojima se uvijek događa prava čarolija donose Magnolia slastice. Raskoš koju donosi jesen, kako u bojama, tako u okusima i mirisima, nije zaobišla ni popularnu zagrebačku "slatku" adresu. Ovog smo puta zavirili u novootvorenu slastičarnicu u Kaptol centru gdje interijer osvaja na prvu, a svaki gost može isprobati i neke novitete u ponudi.– Svake sezone nudimo drugačije slastice. Dakle, ljeti su to lagane, voćne i prirodne, dok jesen donosi torte na bazi kestena, poput Doboš torte, Esterhazy torte... Zatim, tu su sendviči koje također imamo u svojoj ponudi te bučnice. U ponudi su i već poznate slastice, ali dolaze u nekim novim varijantama – rekli su nam iz Magnolia slastica. Ističu i kako je slastičarnica u Kaptol centru kruna njihovog poslovanja. Rosanda Jelinić iz Magnolia slastica je rekla:– Upravo su tamo domaćini, odnosno vlasnici Kaptol centra, odlučili napraviti staklenu kućicu za nas. Ona je bila prekrasna kad smo zimi išli gledati prostor, padao je snijeg i izgledalo je idilično, u duhu Božića. Činilo nam se kao idealno za otvorenje nečeg novog.Nova poslovnica Magnolia djelo je jedne talijanske firme. To je, kažu, područje grada gdje žive ljudi koji sve obavljaju u Kaptol centru - kupuju, idu na kavu, u kino... Kao prirodna kruna našeg poslovanja bilo je upravo otvorenje lokala u sklopu centra.– Inspiracija je bila naš postojeći stil ukrašavanja, uređenja prostora, što podrazumijeva da se svaki put naša letvica diže. Svaka se nova poslovnica uspinje po pitanju interijera i eksterijera, tako prati novosti i prilagođava se tržištu – naglašavaju iz Magnolia slastica. Gosti su, kažu, apsolutno oduševljeni. Među njima su posebno popularni kolači s plodovima jeseni poput buče, kestenja, oraha, svježih lješnjaka... Kolači su kaloričniji nego u ostatku godine, a zima u ponudu donosi i kuhana vina te kolače s više masnoće.