Odmaramo od šopinga, no i dalje volimo vidjeti što su nam brendovi pripremili, a posebno nas je iznenadila Zara Home. Na njezinnim smo smo stranicama pronašli nekoliko odličnih recepata koji će poslužiti kao odlična priprema za Uskrs. Ako još nemate ideje kakve biste slastice mogli pripremiti, donosimo odličnu ideju iz Zara Home sekcije 'Recepti', a riječ je o meringue gnijezdu s kremom od kokosa. Prije svega, donose nekoliko savjeta kako bi se izbjegla gumena tekstura. S bjelanjkom treba raditi na sobnoj temperaturi i pripaziti da nema ostatka žumanjaka. Nadalje, posuda u kojoj se tuče bjelanjak treba biti čista i bez ikakve masnoće, a šećer ne smije biti u kristalićima. Također, bitno je da se ne dodaje na početku ili odjednom. Sastojci za 10 g gnijezda:Za gnijezda Za kremu od kokosaZa ukrašavanjePriprema:Priprema kreme: