Nikad dosta čokolade, složit će se mnogi, a ako želite zasladiti neradnu sredinu tjedna, donosimo ukusan i jednostavan recept za ekstra-čokoladne kocke koje će nestati za tren i za koje će se tražiti komad više. Za ove čokoladne kocke potrebno vam je svega sedam sastojaka i malo manje od sat vremena za pripremu.Pronašli smo ih na Instagram-profilu Anamarije Habuš, a njezin recept prenosimo u nastavku. Sastojci za biskvitSastojci za kremu+ 1,5 dl vrućeg mlijekaPripremaOdvojite žumajke od bjelanjaka. Od bjelanjaka napravite čvrsti snijeg. Žumanjke i šećer dobro izradite miskerom. Čokoladu za kuhanje otopite na pari, zajedno s maslacem pa je u laganom mlazu dodajte žumanjcima. Dodajte prosijano brašno s praškom za pecivo, promiješajte i na kraju lagano špatulom umiješajte snijeg od bjelanjka.Protvan namažite maslacem, posipajte brašnom, ulijte pripremljenu smjesti i pecite na 180 stupnjeva, približno 30 minuta.Vrući biskvit prelijte vrućim mlijekom i ostavite da se hladi. Za to vrijeme, na pari otopite čokoladu i vrhnje. Prelijte po hladnom biskvitu i ostavite da se krema stisne.