Moram priznati da otvaranje bistroa nije bio moj životni san, dogodio se nekako spontano. Zagreb ima dosta restorana sa gablecima, ali mi smo htjeli podići gablec na jednu višu razinu, prvenstveno da je hrana ukusna, što je i najvažnije u cijeloj našoj priči, ali i da na tanjuru izgleda lijepo, te da u bistou osjete toplinu i pitomost. Uz dobar tim, odlično uređen interijer i hranu kakva se ne može probati bilo gdje u gradu, ne čudi da smo u kratko vrijeme uspjeli stvoriti bistro u koji se gosti rado vraćaju - priča vlasnica restorana Adela Hibić. Kloopa donosi fuziju modernog kulinarstva i tradicionalnih bosanskih i hrvatskih recepata te odmak od klasičnog gableca, uz mogućnost dostave u sve urede u okruženju. Kloopin jelovnik nudi i izbor jela à la carte, ali i svakodnevne gablece.U pauzi od posla, u ugodnom ambijentu i divnoj atmosferi, možete isprobati specijalitete poput ručno rađenih bosanskih pita i ćevapa, ali i svježe kuhana jela, koja će sigurno oduševiti i najzahtjevnija nepca. Kloopa se brine da dobijete i svoju dnevnu dozu svježeg voća, pa gosti poslije ručka mogu besplatno izabrati i voćku u Grab & Go baru. Bistro je pravi odabir za one koji žele brz i zdrav obrok svaki dan.- Uz svako naše jelo koje nije na žlicu, dobije se juha i domaći kruh. Trudimo se da većina naših sastojaka bude iz domaće proizvodnje, surađujemo se OPG-ovcima. Kolači su ručno rađeni. Iz tog razloga nismo ni išli na veliki marketing u početku, već se trudimo da to bude usmena predaja naših gostiju, jer ipak to je najbolji marketing, i znak da radimo dobro svoj posao. Okupila sam prekrasan krug ljudi, svojih suradnika. Imamo odličnu ekipu i svi uživamo u tome što radimo, što se na kraju vidi i na tanjurima - kaže Adela. Osim toga, uz klasične ćevape, na meniju možete pronaći i chicken burger ili BBQ krilaca u sweet chilli umaku. Dva dana u tjednu u Kloopi su rezervirana za "pita day", kada se poslužuju najfinije pite, ručno rađene po tradicionalnoj bosanskoj recepturi.Bistro Kloopa nudi dva do tri dnevna gableca, a nakon ručka, gosti mogu uživati u domaćim tortama i bosanskim kolačima. Oni koji na posao dođu bez da su popili svoju jutarnju kavicu, do 10 sati uz kavu, prije gužve na poslu, dobit će i kroasan!Ljubitelji prave bosanske kave mogu isprobati tursku kavu koja se poslužuje s rahatlokumom iz malih džezvica i fildžana - recept za savršeno razbuđivanje!- Reakcija gostiju je više nego odlična. Gosti nam se rado vraćaju. Čak se gosti znaju našaliti da, od kako smo mi otvorili, su više kod nas nego u uredima - ispričala nam je Adela Hibić, pa dodaje da se prilagođavaju zahtjevima gostiju, slušaju njihove želje i ideje i pokušavaju sve uvrstiti u meni.