Diva Style se prodaje u paketu sa slip-on tenisicama s potpisom Zorana Aragovića, a mogu se kupiti na kioscima Tiska i iNovina. Primijetit ćete ih u šetnji gradom, dok plešu u klubu ili projure na biciklu, a u redu za garderobu virkate da vidite što su one odabrale. One su "obične" djevojke sjajnog smisla za odjeću koje uživaju u poigravanju modom. I ova sezona kulinarskog showa „3,2, 1...kuhaj“ još je jednom dokazala da su kuhari definitivno zvijezde, da je kuhanje u Hrvata sve više „in“, a da šarmantni i zgodni kuhari opasno popularnošću konkuriraju sportašima, poglavito nogometašima. Uz već omiljenog okruglog Tomicu Špičeka i sofisticiranu Željku Klemenčić, nova zvijezda je plavokosi Dalmatinac kojeg Špiček katkada u dobronamjernoj šali zove „plavom curicom“ – Ivan Pažanin, glavni kuhar trogirskog restorana Don Dino. Dubokoga glasa, zavodljivog sportskog stasa i neodoljivog šarma i nesporne karizme, Pažanin je osvojio i suradnike i kandidate i televizijski auditorij. Pažanin se pred kamerama kreće suvereno i govori s lakoćom kao da nikad nije imao tremu. – U početku sam bio malo u grču, ali to je trajalo samo nekoliko dana – kaže Pažanin – a onda sam shvatio da je najbolje biti onakav kakav jesi – i počeo se ponašati sasvim prirodno te krenuo uživati u svakom danu snimanja. I za vrijeme stanki snimanja provodimo mnogo vremena zajedno, što pridonosi opuštenosti i povezanosti, a iskusniji kolege lijepo su me prihvatili. Pažanin je kulinarske vještine brusio pet godina na megajahtama, a jednu je proveo u, kako profesionalci znaju, najtežim mogućim uvjetima – na cruiseru. Neko je vrijeme radio sa slavnim francuskim „gastarbajterom“ u hrvatskoj Stephanom Macchijem. No, on kuhinju nosi u krvi, premda nitko u njegovoj obitelji nije kuhar, a obje sestre završile su fakultete. Već je u osnovnoj školi radio u kuhinji i nikada mu nije bilo teško ništa vezano uz kuhinju – pa čak ni pranje suđa na svadbama, čime je zarađivao džeparac. Blizina kuhinje ga je veselila. Ukućani se jesu malo čudili, ali ga nisu obeshrabrivali. – Istina, kuhanje je tek unatrag desetak godina postalo „seksi“. Prije se smatralo nekim manje važnim, pa čak i „sramotnim“ zvanjem za one koji nisu uspjeli u „pravoj“ školi. No, moji su me uvijek i u svemu podržavali, a činjenica je da se u našoj kući sve nekako uvijek vrtjelo oko kužine. Kuharstvo je erotika, strast, svojevrsno ludilo, čista emocija...Hrana za mene ima draž, a kuhanje za druge me doslovno baca u ekstazu jer pružaš nekome užitak, usrećuješ nekoga – a to je neprocjenjivo. Uopće ne znam što bih bio da nisam kuhar?! Više pročitajte u Divi Style koja vas čeka na kioscima!