Trenutno čitate

Spremite se za najveći ljetni party, a štikle ostavite kod kuće!

Spremite se za najveći ljetni party, a štikle ostavite kod kuće!

13.lipnja 2018. u 09:21 ultra

Street style s ULTRE prepun je šarenila kao i svaki ljetni festival, a ove će se godine ljetni trendovi preseliti i ispred pozornice na Poljudu

Za manje od mjesec dana, 6. srpnja, u Splitu počinje najveći party – ULTRA Europe. Partijaneri iz cijelog svijeta trebaju znati i ove datume: 5. srpnja – RESISTANCE Opening Party u klubu Hemingway u Split, zatim 9. srpnja, Brač Regatta / 585 Club u Zlatnom ratu na Braču, dan nakon toga održat će se party ULTRA Beach Hvar, u Amfora Hvar Grand Beach Resortu na Hvaru i naravno after party u Carpe Diem Beachu. Dan kasnije počinje RESISTANCE na Visu u Fort Georgeu.

Kad znate sve datume, jedino što vam treba je dobar outfit za cjelonoćno plesanje. Kao i na svakom ljetnom festivalu, modni saveznik su uvijek kratke traper-hlačice koje djevojke kombiniraju na gornji dio badića, upečatljive topiće ili se jednostavno ogrnu zastavom svoje države. To je kao zaštitni znak svih festivala.

ultra

U obzir dolaze i resice svih veličina i debljina i naravno cool sunčane naočale. Ove su godine vrlo popularne i široke hlače nešto ispod koljena, a kako su praktične, predviđamo da će biti veliki hit i na ULTRA Europe. Predlažemo da štikle ostavite kod kuće! Izaberite udobne ravne sandale, jednostavne platnene tenisice ili espadrile u kojima možete plesati cijelu noć. Atmosfera je opuštena, pa je baš sve dopušteno, što je prava čar ovog festivala!

ultra

Ključne riječi

ultra europe