Trenutno čitate

Severina, Iva Balaban, Karla Kaić, Daniela Gajski... Tko su prijateljice Ive Balent?

Severina, Iva Balaban, Karla Kaić, Daniela Gajski... Tko su prijateljice Ive Balent?

18.listopada 2017. u 10:32 prijateljice
  • foto: Luka Stanzl/PIXSELL
  • Podijelite članak

Brojne objave na društvenim mrežama, zajednički izlasci, ljetovanja, koncerti...

Severina i Iva Balent često se druže, dobre su prijateljice, a pjevačica je Ivu podržala i u kampanji "Spasimo Agrokor zajedno" objavivši fotografiju na Instagramu s kojom pratitelje poziva da kupuju u Konzumu ne bi li spasili radnike od otkaza. 

Iva je stalan gost na Severininim koncertima, a prošle godine priredila joj je party iznenađenja za rođendan u Beogradu. Često ih se moglo vidjeti u šetnji gradom, ali i na zajedničkim ljetovanjima, kao prošle godine. S ovim duom nerijetko se druži i Andrea Čermak, djevojački Tikvić. Ona je Severinina najbolja prijateljica, a pjevačica joj je bila i vjenčana kuma 2005. godine. Andrea je "uzvratila" kumstvo na Severininom vjenčanju u Beogradu za Igora Kojića. Splitska je pjevačica jednom o Andrei rekla: "Prijatelj je cvijet jednog trenutka i plod vremena."

prijateljice

Na velikom beogradskom slavlju za Severinino vjenčanje pridružila se i Iva Balent, a na Instagramu su objavile i zajedničku fotografiju. 

 

...nasmiješena su nam lica i poslije mnogo godina... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

U Ivinom društvu često se može vidjeti i Karla Kaić. Karla je bivša pomoćnica dizajnerice Marije Cvitanović i stilistica, a danas vlasnica dućana s luksuznim detaljima za dom. Jedno je vrijeme bila vlasnica dućana SIA, čija je kuma bila baš Iva Balent. Njen muž Luka Kaić i Ivin otac Ivica Todorić surađivali su na arhitektonskom projektu na zagrebačkoj Knežiji gdje se upravo grade dvije nove zgrade. Luka je vlasnik poznatog zagrebačkog restorana Mano. 

iva i prijateljice

Ivina prijateljica Daniela Gajski kćer je Bože Crnjca, čija tvrtka Splendid drži zagrebačke restorane Dubravkin put i Okrugljak. Daniela se najviše brine o Dubravkinom putu koji želi pretvoriti u hit zagrebačku adresu pa često dovodi strane chefove koji tamo kuhaju, a baš tamo održavaju se i brojni eventi. Danielin brat je inače Ivan Crnjac, financijski direktor Agrokora, koji je prvi ovih dana u aferi Agrokor uhićen. Također je i vjenčani kum Ante Todorića i supruge Martine. 

Bivša direktorica projekata, pa glasnogovornica tima za restrukturiraje Agrokora, Ivona Janjić još je jedna od jakih ženskih snaga u Ivinom društvu. Često su na društvene mreže stavljale zajedničke fotografije. Ivona Janjić nedavno je otišla iz Agrokora te je nove poslovne izazove potražila u Poliklinici Glavić, gdje je odnedavno zaposlena. 

iva i prijateljice

Ivu se često može vidjeti i u društvu Jasmine Bagarić, supruge košarkaša Dalibora Bagarića i zagrebačke poduzetnice, vlasnice slastičarnice Magnolia, gdje su se često održavali eventi za Agrokorovu Janu, vodu s porukom. Jasmina je svoju slastičarnicu, inače, otvorila i u reprezentativnom Superkonzumu u Radničkoj. Jasmina se druži i s Ivinom šogoricom, Martinom Todorić, za koju se ovih dana, kako prenose brojni mediji, govori da je zatražila razvod od najstarijeg Todorićeva sina, Ante. 

iva i prijateljice

Bivša manekenka, Riječanka Iva Balaban, još je jedna od Ivinih prijateljica koja je javno podržala akciju "Spasimo Agrokor zajedno", pa na Instagramu objavila fotografiju s radnicama Konzuma. 

Dvije Ive prije tri godine surađivale su na portalu koji je Balaban pokrenula. 

prijateljice

Nešto manje često u društvu se pojavljuje Ana Kurjak, snaha poznatog liječnika Asima Kurjaka, ali i Jovana Joksimović, žena srpskog pjevača Željka Joksimovića, čije koncerte cijelo društvo ne propušta. Na njihovoj svadbi, prije tri godine, Iva Balent se zabavljala uz glazbu Svetlane Ražnatović Cece. Jovana, Severina i Iva lani su zajedno ljetovale te objavile neizbježnu fotografiju na Instagramu kako u moru sjede na napuhanim labudima. 

 

Live your life and forget your age

Objavu dijeli Jovana Joksimovic (@jovanamac)

prijateljice
iva i prijateljice
iva i prijateljice

Ključne riječi

prijateljice Iva Balent