Trenutno čitate

Otputujte s nama u svijet iz mašte!

Otputujte s nama u svijet iz mašte!

4.prosinca 2017. u 07:15 torbe
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Novootvoreni lanac knjižara Hoću knjigu odvest će vas na put u čaroban svijet literarnih junaka svojih knjiga uz idealan poklon za svako putovanje - Gorjuss neseser

"Ne znam nijedan problem koji sat vremena čitanja nije ublažio." rekao je davno francuski filozof Charles-Louis de Secondat Motesquieu. Zaista, postoji li na svijetu ijedna osoba koja se nije izgubila u carstvu riječi, zaboravljajući pritom na svoje probleme i obaveze?

U želji da čitatelju ponudi najširi raspon kvalitetnih naslova, u kojima se baš svatko može izgubiti, kao i najbolji izbor papirničkog asortimana, novootvoreni lanac knjižara Hoću knjigu u proteklih je nekoliko mjeseci otvorio vrata sedam svojih knjižara u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci i Splitu. Osim što su knjižare moderno opremljene, a stručni trgovci s iznimnim poznavanjem književnosti su uvijek pri ruci, u njima se udružuju i svjetovi iz mašte koji posjetitelje pozivaju na nove avanture. A jedan od takvih svjetova svakako je onaj eteričnog i očaravajućeg branda Gorjuss.

torbe

Svjetski popularne djevojčice iz Gorjuss svijeta osmislila je škotska umjetnica Suzanne Woolcoot, inspirirana čistom emocijom koju je željela prenijeti u portrete tamnokosih djevojčica, ne koncentrirajući se pritom isključivo na izraze lica. Rezultat njenih ilustracija ujedinio se pod nazivom Gorjuss, dok se prikazi djevojčica ovog branda nalaze na više od 3.000 proizvoda i u više od 50 zemalja svijeta.

torbe

Bilježnice, dnevnici, kemijske olovke i torbe samo su dio Gorjuss asortimana koji možete pronaći u svakoj Hoću knjigu knjižari. A jedan će sretni dobitnik ili dobitnica Gorjuss kraljevstvo upoznati uz savršen poklon za one koji vole putovati, bilo u svijet iz mašte ili onaj iz stvarnosti. Odgovorite nam na nagradno pitanje "Kamo biste se uputili s Gorjuss neseserom?" i osvojite vlastiti primjerak. Natječaj traje do 22. prosinca, a poklon će osvojiti najkreativniji odgovor. Sretno!

Dobitnica je Mirela Medunić - čestitamo!

Ključne riječi

hoću knjigu