Trenutno čitate

Osvoji putovanje u Madrid uz Optical Express!

Osvoji putovanje u Madrid uz Optical Express!

6.srpnja 2018. u 10:03 madrid
  • foto: Shutterstock
  • Podijelite članak

Već ovo ljeto riješite se zauvijek dioptrije i doživite Madrid u punom sjaju!

Trenutno vas u Optical Expressau očekuje veliki ljetni popust na zahvate laserske korekcije vida do kraja srpnja, a imate priliku sudjelovati u sjajnoj nagradnoj igri, u kojoj možete osvojiti put u prekrasni Madrid. Više informacija o nagradnoj igri, kao i o Optical Expressu, saznajte ovdje

Naše oči najveće su bogatstvo koje imamo, kroz njih primamo preko 80% svih informacija iz vanjske okoline. 

madrid

Brojna provedena istraživanja pokazala su kako čak 60% populacije ima problema s vidom, što pak uopće ne iznenađuje, s obzirom na to kako suvremeni radni čovjek provede većinu radnog vremena gledajući u neku vrstu ekrana. S godinama se i dioptrija mijenja, vid nam postaje sve slabiji i potrebno je poduzeti odgovarajuće mjere, a tu se prvenstveno misli i upućuje na lasersku korekciju vida. Riječ je o zahvatu koji se u svijetu koristi nešto više od 30 godina, no koji je do danas uznapredovao do tih granica, da se smatra jednim od najsigurnijih. Njime se može, na potpuno siguran i bezbolan način, riješiti i korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost. 

madrid

Jedan od vodećih na tom području u Hrvatskoj je Optical Express. Osnovan 2005. Među prvima je počeo raditi zahvate laserskog skidanja dioptrije. Danas je Optical Express Centar dio vodeće europske grupacije, koja iza sebe ima preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Hrvatskoj. 

Uvijek prvi u novim tehnologijama, Optical Express jedini koristi iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji upravo po vašoj mjeri. Kao i otisak prsta, tako su i naše oči jedinstvene - svako oko ima svoje posebne karakteristike. Pa tako već dobro poznati zahvati LASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog dijagnostičkog uređaja. Korištenjem ove tehnologije moguće je, ne samo korigirati vid preciznije od naočala, leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već i korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije, čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat. 

Ključne riječi

putovanje