Trenutno čitate

Zlatni križ s cirkonima, šalica "najbolja cura"... Cure su otkrile najgore darove koje su dobile za Valentinovo!

Zlatni križ s cirkonima, šalica "najbolja cura"... Cure su otkrile najgore darove koje su dobile za Valentinovo!

11.veljače 2019. u 13:39 valen

Ipak, složit ćemo se svi, najvažnije da je srca, zar ne?

Da, znamo, svaki dar treba prihvatiti jer je od srca i to je ono što je zbilja najvažnije. Ipak, ponekad se razočaramo pogrešnim odabirom darova jer imamo osjećaj kao da nas osoba ne sluša i ne obraća pozornost na ono što volimo. Zamolili smo nekoliko žena da nam otkriju s čime su njihovi (bivši) dečki potpuno pogriješili. 

Tina (28): Najgore mi je što se stvarno potrudio. Sve je bilo crveno, kao u znaku Valentinova, ali doslovno ništa mi se nije svidjelo. Potpuno je pogriješio s ogrlicom, novčanikom i nekakvim šalom. Ali bilo mi je drago što si je dao truda! Ionako je to najvažnije.

Ana-Marija (26): Ajme, "najbolja cura" šalicu. Momentalno je završila u smeću... Skupa s njim! :P

valent

Matea (25): Ogromna plišana životinja kojoj smo MORALI (u množini) dati ime. Ne volim plišane životinje, a pogotovo ne kao romantičan dar. P.S. Zvala se Mirta!

Romana (30): Oni last minute pokloni, imam doma vrhunsku kolekciju. 

Darija (33): Ne nosim nakit i jako mi je teško pronaći nešto što mi se sviđa. Od bivšeg sam dečka dobila zlatni lančić s privjeskom, konkretno zlatni križ s cirkonima...

 

>>Uz naše kupone možete dobiti 50 % popusta na parfeme u Martimexu i 30 % popusta na narukvice Borboleta taman prije Valentinova 😍 Pa, može li bolje? Sve detalje potražite u videu! 

Ključne riječi

valentinovo