Trenutno čitate

Životna partnerica Ante Tomića emotivnom objavom obznanila prekrasne vijesti

Životna partnerica Ante Tomića emotivnom objavom obznanila prekrasne vijesti

9.studenoga 2018. u 09:18 katarina

Ova zaljubljenica u modu je na Instagram profilu @lakatwalk objavila da čekaju drugo dijete

Katarina Štimac životna je partnerica našeg košarkaša Ante Tomića i već godinama žive u Španjolskoj, gdje on igra za Barcelonu. Danas je na društvenim mrežama Katarina podijelila i emotivnu objavu u kojoj je obznanila da je trudna.

31-godišnji Ante i 33-godišnja Katarina već imaju kćer, dvogodišnju Anabelu, a na društvenim mrežama često dijeli fotografije zajedničkog života u Španjolskoj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My best buddy & our kids 👨‍👩‍👧🐶 #lakatwalk #fashionblogger #family #anabela #papi

A post shared by Katarina Stimac (@lakatwalk) on

Na svom blogu La Kat Walk napisala je kako treba roditi u travnju iduće godine te da će i ovog puta biti - djevojčica! Par se pitao kako bi im bilo da imaju dječaka, no kaža e da joj je laknulo kad su doznali da će opet biti curica, a Ante se s njom složio. 

Za sebe kaže da nije baš idealna trudnica jer se u trudnoći ponaša kao da nije trudna jer to ne želi koristiti kao "ispriku":

Mrzim kad se trudnoća koristi kao isprika za nešto pa se trudim raditi sve kao inače. Ipak, više pozornosti pridajem tome da se naspavam, zdravo hranim i redovito vježbam.

Kaže kako su nekoliko mjeseci pokušavali zbog toga što Ante mnogo putuje, a konačno su uspjeli ovog ljeta za vrijeme godišnjeg kad su se u potpunosti opustili. Dodala je kako ne želi "romantizirati" ovo stanje - kaže kako je stvarno jako emotivno, no nije nimalo lagano za žensko tijelo, um, emocije ili život općenito. 

Ključne riječi

moda katarina štimac ante tomić