Trenutno čitate

Zgodne i stylish: Upoznajte genijalne sestre čiji ćete stil odmah poželjeti kopirati!

Zgodne i stylish: Upoznajte genijalne sestre čiji ćete stil odmah poželjeti kopirati!

1.ožujka 2019. u 07:45 sestre

Goran Čižmešija fotkao je sestre koje imaju odlične kombinacije za prijelazno razdoblje

Jana i Ivna Ivančić sestre su i studentice koje je naš Goran Čižmešija ulovio u gradu - gotove su s ispitima pa su se uputile na kavu! Rekle su da se vole lijepo odjenuti, a s obzirom na to da je njihova majka vlasnica trgovine Garderoba, dosta stvarni upravo je od tamo:

Stalno se mijenjamo s odjećom, ali ponekad imamo ekskluzivna prava na nošenje koja na kraju ipak prekršimo. Pravo na ekskluzivnost ima starija sestra (Ivna), ali to traje kratko, pa preuzme mlađa (Jana). Mijenjamo robu i s mamom jer nosimo iste veličine, zapravo ona i ima glavnu prednost za prvo nošenje.

sestre

Još uvijek su u čizmama jer misle da je prerano za tenisice, s obzirom na to da nisu jedne od onih koje preko zime nose gole gležnjeve. Rekle su:

U proljeće ćemo između ostalog nositi cvjetne uzorke, ali zapravo se ravnamo prema Garderobi i skandinavskim brendovima, tu najviše i crpimo inspiraciju.

Jana nosi kaput Burberry, a sve ostalo je iz Zare. U kombinaciji nema niti jedan uzorak jer je bila na usmenom ispitu, a za ispit se treba odjenuti diskretno, kaže! Ivna nosi kaput Max Mara, sako Daks, majicu i torbu Baum Und Pferdgarten, hlače Tommy Hilfiger i čizme Ganni. Namjerno je uparila uzorak na sakou i majici, kao i traper na hlačama i čizmama.

 

Internet je stvarno prepun ružnih komentara i uvreda i to jednostavno moramo promijeniti! Matea i Ivana pomogle su nam u tome. 💪😍 U sljedećim tjednima na Divi pratite sve o projektu protiv cyberbullyinga "Takva sam, kakva sam" ❤️️

Ključne riječi

Zagreb street style