Trenutno čitate

Zgodan par iz centra: "Iako smo 'mala i veliki' s razlikom u visini 40 cm, uvijek uspijevamo pronaći odjeću koja odgovara našoj građi"

Zgodan par iz centra: "Iako smo 'mala i veliki' s razlikom u visini 40 cm, uvijek uspijevamo pronaći odjeću koja odgovara našoj građi"

8.prosinca 2019. u 07:00 par
  • foto: Goran Čižmešija
  • Podijelite članak

Stylish parovi su nam najdraži, a naš Goran Čižmešija u centru Zagreba ulovio je ovaj modni duo

Oku i objektivu Gorana Čižmešije nije promakao ni stylish par iz Ljubljane koji je povodom blagdana posjetio Zagreb. Riječ je o Urški Bobnar, studentici sociologije i Marku Šoli, studentu ekonomije.

Ono što se prvo primijeti kod njih, svakako je razlika u visini - naime, ona iznosi čak 40 cm, no tvrde kako im to nije problem, već da uspijevaju pronaći odjeću koja odgovara njihovoj građi:

Vjerujemo da su svi stilovi dobri ako ih nosiš samouvjereno i da će se “nevjernicima” kad tad svaki stil početi sviđati.

Urška za svoj stil kaže kako je razigran i sofisticiran, a zahvaljujući modnim dodacima postiže bogati dojam. I Marko priznaje kako pazi na modne detalje pa se odlučio za naočale sa zlatno-smeđim detaljima koje daju snažan muški dorađeni izgled. Urška nosi kaput Top Shop, košulju Reserved, pulover i suknju H&M, čizme Zara, torbicu Fred Perry i rukavice Krznarstvo Eber. Marko nosi parku Levi’s, košulju Zara, hlače AT.P.CO, čizme Mil-Tec i rukavice Krznarstvo Eber.

par

Članak je originalno objavljen 2. siječnja 2018. godine.  

Ključne riječi

moda zagreb street style