Trenutno čitate

Sedam razloga zbog kojih je lako obožavati fatalnog Buraka

Sedam razloga zbog kojih je lako obožavati fatalnog Buraka

16.kolovoza 2017. u 08:00 burak
  • foto: Srdjan Ilic/PIXSELL
  • Podijelite članak

Burak Özçivit jedan je od najpopularnijih turskih glumaca koji se, osim u glumi, okušao u manekenstvu. Nije ni čudo što je bio i zvijezda modelinga, s obzirom na njegov stas, no svoj je životni poziv ipak pronašao u glumi. Maneken ili glumac, podjednako ga volimo, a evo i zašto! 

Krenut ćemo od vanjskog izgleda - izrazito je vidljivo kako brine o svom izgledu vježbajući, a vjerujemo kako se to odmah reflektira i na njegovo zdravlje. Burak izgleda jednostavno sjajno, a s tim će se složiti i milijuni obožavateljica diljem svijeta!

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Osim zbog vanjskog izgleda, volimo ga i zbog njegovog razmišljanja. Naime, danas je prava rijetkost da se netko ne zadovoljava površnim stvarima, već traži neki dublji smisao. Njegov je cilj pronaći dugotrajnu sreću, a ono što želi je biti sretan i spokojan, bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim stvarima. 

Također, u njegovoj mu sreći pomaže to što je pozitivac pa na sve u životu gleda optimistično! Ne zamara se ako mu nešto jako ne ide od ruke, već se jednostavno fokusira na nove stvari ili problem pokušava riješiti na drugačiji način. Volimo optimiste jer svojim pozitivnom načinom razmišljanja odlično utječu na ljude oko sebe i jako su ugodno društvo.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Bez obzira na svoju ogromnu popularnost, Burak je ostao skroman - svjestan je da za njime uzdišu žene diljem svijeta te zna koliko je seksepilan i zgodan, no svjestan je i kako ljepota nije dugotrajna pa ga neće daleko dovesti. Mnogo mu je važnije to kakav je iznutra jer je svjestan kako mu vanjski izgled može pomoći jedanput ili dvaput, a rad i požrtvovnost su ono što će ga daleko dogurati! 

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

U kompletu s prethodnim razlogom ide i njegova radoholičarska narav - iako je stalno u angažmanu, neprestano razmišlja o novim poslovima i ne namjerava tako skoro stati, već do kraja iskoristiti svoj potencijal!

Za kraj smo ostavili dva razloga koji će raznježiti sve dame. Naime, o ljubavi govori kao o nepredvidljivoj stvari, o nečemu u čemu jednostavno treba slobodno uživati i čemu se treba prepustiti. 

 

Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun...

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

A, osim muško-ženske romantične ljubavi, iznimno mu je važna i njegova obitelj prema kojoj se ne ustručava pokazivati ljubav, čak i na društvenima mrežama. Tako je putem Instagrama svojoj, ali i svim ostalim majkama čestitao njihov dan te time još više pridobio brojne obožavateljice! 

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on