Trenutno čitate

Zavirite u čarobni božićni Mariposa streetstyle

Zavirite u čarobni božićni Mariposa streetstyle

10.prosinca 2015. u 13:00 mariposa
  • foto: Ana Mrdjen
  • Podijelite članak

Je li ovo najljepša blagdanska kolekcija koju smo vidjeli?

Nakon što je prije dvije godine lansirala svoju prvu kolekciju Mariposa torbi, veza između Kristine Bradač i tog predmeta žudnje svake žene i dalje je neraskidiva. Inspirirana jednim od najvećih hollywoodskih hitova svih vremena, 'Zameo ih vjetar', blagdanska kolekcija torbi dodatno je upotpunjena romantičnim šeširima. Modni dodatak koji nikada ne izlazi iz mode, odavno je prerastao svoju ''primarnu'' funkciju zaštite od hladnoće. Elegantni sivi s plavom vrpcom i crni s puderasto rozim, šeširi s potpisom Kristine Bradač sjajno će izraziti stil, karakter i stav osobe koja ih nosi.

mariposa

No, ipak, kako svaka dobra modna priča počinje i završava s torbama, nova kolekcija Mariposa torbi dat će i poseban šarm svakom stylingu. Boho Chich torbe od velura i klasičniji modeli tvrđe strukture u 3 boje, vrlo se lako kombiniraju a i podižu svaku kombinaciju.
Razmazite se u ovo blagdansko vrijeme, probudite bar na kratko u sebi Scarlett O'Haru, jer kako kaže citat iz spomenutog filma – ''Na kraju krajeva, sutra je novi dan.''

mariposa

Ključne riječi

moda stil blagdani mariposa