Trenutno čitate

Zastupnica u Saboru: Lagana haljina djeluje prekratko, a suvišan je i čipkasti rub

Zastupnica u Saboru: Lagana haljina djeluje prekratko, a suvišan je i čipkasti rub

16.ožujka 2019. u 07:00 dragana

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stil saborske zastupnice Dragane Jeckov

Saborska zastupnica Dragana Jeckov u saborskim redovima pojavila se u crno-bijeloj kombinaciji nadopunjenoj sivim detaljima, a zamolili smo Dubravku Prpić Znaor, modnu urednicu i savjetnicu da prokomentira njezinu odjevnu kombinaciju:

Siva, ležerna vesta ima izuzetno casual karakter, praktična je je možemo nositi na sve, od haljine do suknje i traperica. U Saboru, na laganu haljinu, također djeluje opuštajuće, kao da gospođa želi poručiti da se taj dan želi malo odmoriti.

dragana

Ipak, dodaje da je taj odjevni predmet ziheraški i uvijek okej, no lagana haljina koja se nazire ispod, djeluje prekratko, a suvišan je i čipkasti rub.

- Malo podsjeća na negliže, što nikako nije dobar kroj za poslovne prigode, kaže Prpić Znaor. 

dragana

Dodaje da je, s druge strane, crno-bijeli apstraktni uzorak uvijek dobro imati u garderobi jer cjelokupnom stylingu daje dobru dozu dinamike:

Bezbojni su motivi dobra kontra dosadnim, jednobojnim kombinacijama! Kad su stvari crno-bijele, predlažem dozu boje, makar na naušnicama ili nekim sitnim detaljem. Pritom naglašavam, diskrecija uzoraka nužna je u svakoj poslovnoj, ozbiljnijoj komunikaciji.

Prpić Znaor kaže da često svojim klijenticama naglašava da nije poanta istaknuti se posebnim detaljima ili snažnim dodacima, već naglasiti eleganciju, sklad i jednostavnost, osobito u poslovnim prigodama.

Makar to bila i najjednostavnija haljina, bolji će dojam ostaviti time, nego haljinom čipkastog ruba. 

 

Ključne riječi

stil sabor dragana jeckov