Trenutno čitate

Zastupnica "fulala" s outfitom: Odjeća je neprimjerena, a pramenovi nisu za poslovno odijevanje

Zastupnica "fulala" s outfitom: Odjeća je neprimjerena, a pramenovi nisu za poslovno odijevanje

13.ožujka 2019. u 12:43 sucana

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je styling saborske zastupnice koja se istim nije baš "proslavila"

Sunčana Glavan u Saboru je danas pokazala kombinaciju kakvu nemamo prilike često vidjeti u saborskim redovima, a zamolili smo Dubravku Prpić Znaor, modnu savjetnicu i urednicu, da prokomentira styling

Nešto se kreativno događa na ovoj suknji, no u principu su sve varijante tila i čipke neprimjerene za instituciju poput Sabora. Kad tome zbrojimo plave pramenove u kosi, ovaj je styling i izgled idealan za večernji izlazak.

Dodaje da su trenutačno moderne razne nijanse pramenova, no modre i ostale neobične boje ipak nisu dio poslovnog odijevanja.

- Nisu svi trendovi za politički styling, eventualno oni diskretniji, elegantniji i svakako umjereni, rekla je Prpić Znaor. 

sucana

Kaže da je lijepo pratiti trendove, no dodaje:

Ako je nešto moderno, ne znači da je primjereno baš za svaku priliku. Kombinacija tamnog sakoa i bijele košulje uvijek su dobrodošle, jer smiruju dojam čitavog outfita. Dolje bih predložila neku pencil suknju ili hlače ravnog, mrkva ili culottes kroja. Ove crne salonke pašu uz sve te modele hlača ili suknje.

sucana

Zaključila je da se ključ ozbiljnog, poslovnog odijevanja krije u jednostavnosti i skladnim krojevima - ne smije se pretjerivati, a "nagruvanim" i sličnim teksturama nije mjesto jer djeluju preteatralno, što definitivno nije dobro za ozbiljne institucije. 

 

Napokon je procvjetala najljepša magnolija u Zagrebu 🌸 Tomislavac sad službeno postaje mjesto najljepših fotki na Instagramu! 😉

Ključne riječi

sabor sunčana glavak