Trenutno čitate

Zapušten zbog depresije ili željan promjene? Burak Özçivit ima novi imidž!

Zapušten zbog depresije ili željan promjene? Burak Özçivit ima novi imidž!

14.rujna 2018. u 08:57 burak

Fanovi su se pitali što se događa s omiljenim turskim glumcem

Za 33-godišnjim Burakom Özçivitom udišu žene diljem svijeta, a našoj je publici najpoznatiji kao Bali-beg u "Sulejmanu Veličanstvenom", a gledali smo ga i u seriji "Bit ćeš moja", gdje je imao glavnu ulogu.

Nekad najpoželjniji turski neženja u lipnju prošle godine uplovio je u bračnu luku s glumicom Fahriye Evcen, a raskošna se ceremonija održala u Istanbulu. Nakon toga je uslijedio medeni mjesec na Maldivima, no idila nije dugo trajala. Naime, turski su mediji pisali o tome kako je Burak u posljednje vrijeme neprepoznatljiv te su smatrali da je došlo do "sindroma sagorijevanja". Do toga su doveli, pretpostavlja se, poslovni neuspjesi i obiteljska drama koju je proživljavao zbog bolesti punca. Burak je tad i izjavio:

Nakon svega se osjećam malo depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vrijeme nećete vidjeti kako radim. Ali nije kraj svijeta. Kad se dobro odmorim, vraćam se na posao.

Ipak, glumac nije želio potražiti stručnu pomoć, već vjeruje kako mu u svemu može pomoći supruga i obitelj. Iako jedno vrijeme nije bio aktivan na društvenim mrežama, u posljednje je vrijeme objavio nekoliko fotografija koje su potaknule glasine među obožavateljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Naime, svi su primijetili novi imidž koji turski glumac njeguje. Pustio je kosu, pa su se fanovi pitali je li to posljedica borbe s depresijom pa je "zapuštenost" posljedica toga ili je došlo do promjena pa je Burak pokazao novi look. Mi definitivno navijamo za ovo drugo jer mu pristaje odlično!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Ključne riječi

moda Burak Özçivit