Trenutno čitate

U ovom online shopu pronašli smo neke od najbizarnijih komada odjeće i dodataka

U ovom online shopu pronašli smo neke od najbizarnijih komada odjeće i dodataka

19.listopada 2019. u 07:00 wish

Donosimo neke od najneobičnijih stvari iz Wishove ponude, a u slučaju da vas neka posebno zaintrigira, otkrivamo vam i cijene proizvoda

Vjerojatno vam je nekad u životu iskočio oglas Wish webshopa, pritom reklamirajući stvari za koje ste se vjerojatno pitali što su i čemu služe. O raznolikosti njihove ponude govori i postojanje Facebook grupe u kojoj se skupljaju najneobičniji izlošci iz ovog online dućana. 

Bilo riječ o odjeći, obući, modnim dodatcima ili potrepštinama za dom, Wish vam nudi baš sve, i to u posebno maštovitim izadnjima. 

U nastavku vam donosimo neke od najneobičnijih stvari iz Wishove ponude, a u slučaju da vas neka posebno zaintrigira, otkrivamo vam i cijene proizvoda. 

Sudeći po raznolikosti proizvoda, može se primijetiti da je velika pozornost dana metodama mršavljenja, a našu su pozornost okupirali, naravno, modni dodatci, točnije nakit, u službi otapala za masnoću i gubitak kilograma. 

wish
wish
wish

Međutim, nakit nije namijenjen samo za skidanje kilograma. Možete pronaći i odličan funkcionalan sat koji uz pokazivanje vremena može zapaliti i cigaretu. 

wish

Za gubitak kilograma možete potražiti i uloške za cipele koji svojim stimulativnim djelovanjem na stopala također pospješuju gubitak kilograma. 

wish

Osim gubitka kilograma, jedinstveni ulošci za cipele, ili pak navlake za stopala, mogu vas učiniti vizualno višima 2 centimetra. 

wish

U ponudi ne manjka ni anti-age pomagača, pa tako po cijeni od samo 34 kune možete kupiti steznik za lice koji sprječava nastanak bora, a pritom vaše lice čini mršavijim.

wish

U području stopala zaintrigirao nas je i zanimljiv izbor čarapa i obuće. 

wish
wish
wish

Njihova inovativnost ne zaostaje ni kada je u pitanju odjeća. Ova majica s efektom dlakavog muškarca nakon izlaganja suncu u potkošulji može biti vaša za samo 61 kunu. 

wish

Isto tako, za samo 7 kuna možete kupiti i ništa, a kako piše u opisu, to je idealan poklon za one koji imaju sve. 

wish

Ključne riječi

wish