Trenutno čitate

Vojvotkinja od Cambridgea opet napravila "Kate-efekt"

Vojvotkinja od Cambridgea opet napravila "Kate-efekt"

2.listopada 2016. u 09:00 Kate

Svaka odjevna kombinaciju koju Kate Middleton prošeta ubrzo se rasproda.

U dvorsku je modu unijela svježinu, a modni svijet ne prestaje iznenađivati kombinacijama u kojima odlično spaja high street modu s dizajnerskim imenima. Vojvotkinja od Cambridgea još je jednom izazvala "Kate-efekt", kada je haljina koju je nosila prilikom posjeta Kanadi rasprodana u rekordnom roku. Iako biti član kraljevske obitelji znači i poštivati određena pravila oblačenja, Kate Middleton pokazuje kako, usprkos tome, uspijeva biti prava stilska ikona, a modna kuća čiju odjeću prošeće može biti sigurna da će time profitirati više nego ijednom reklamom. U nastavku donosimo nekoliko odjevnih kombinacija koje su rasprodane netom što ih je Kate pokazala u javnosti.

 

Kate

Prilikom osmodnevnog posjeta kraljevske obitelji Kanadi, Kate je zasjala u crvenoj haljini Preen by Thornton Bregazzis. Cijena haljine je 8800 kuna, a smjelo ju je kombinirala s crvenim cipelama te clutch torbicom u sličnoj boji. Da je Kate pogodila s kombinacijom, govori i činjenica da je haljina rasprodana odmah nakon što su fotografije s događaja izašle u javnost, bez obzira na njezinu manje pristupačnu cijenu.

Vojvotkinja se nedavno u javnosti pojavila u kontrastnoj plavo-rozoj haljini srpske dizajnerice Roksande Ilinčić. Haljina se više ne može pronaći u internetskim trgovinama, a njezina je cijena bila 8400 kuna. 

Kate

Objavljivanjem ovog obiteljskog portreta, Kate i William vjerojatno nisu slutili kakvu će reklamu napraviti trgovini Serafine. Kate je pokazala da izvrsno izgleda i u cjenovno pristupačnoj odjeći jer haljina boja fuksije košta 400 kuna, a rasprodana je u rekordna dva sata nakon objave fotografije.

Kate

Osim što izvrsno nosi elegantne haljine, Kate je pokazala da se dobro snalazi i svakodnevnim izdanjima. Tijekom posjeta rezervatu u Kanadi, Kate je Zarine traperice kombinirala s kratkim balonerom, smeđim kožnim čizmama, kariranom košuljom te plavim puloverom, a cijena hlača je samo 250 kuna.

Čini se da su vojvotkinji Zarine traperice jedne od dražih, s obzirom da, osim plavih, nosi i one u maslinastoj boji. Budući da su odabrani komadi vrlo pristupačni, vjerujemo kako će ubrzo nestati s polica trgovina. 

Kate

Kraljevski posjet Kanadi poslužio je kao još jedna odlična reklama, ovog puta modnoj kući Sentaler. Naime, Kate se pojavila u sivom kaputu koji je nedugo zatim rasprodan. Dizajnerica kaputa Bojana Sentaler ne krije oduševljenje "Kate-efektom", a cijena rasprodanog kaputa bila je 6150 kuna. U internetskoj se trgovini može pronaći isti kaput u plavoj i rozoj boji. 

Ključne riječi

stil modna ikona Kate Middleton