Trenutno čitate

Vodič za fashion mlade: Odaberi svoje idealne tenisice

Vodič za fashion mlade: Odaberi svoje idealne tenisice

1.veljače 2019. u 09:16 cipele

Sportski brendovi namijenjeni su za svakodnevne aktivnosti bez obzira na to je li ti draža teretana ili vježbanje u prirodi. No ako voliš izlaziti s prijateljima i ne voliš pretjerano sport, i za tebe CCC Shoes&Bags ima velik izbor obuće

Mladi sve ranije odlaze u teretanu kako bi oblikovali svoje tijelo, govore istraživanja o navikama mladih. No ako si rekreativac i ne baviš se profesionalno sportom, treneri savjetuju da ne dižeš preteške utege kako bi zaštitio svoj organizam od velikih vanjskih opterećenja. Uz sve to, nutricionosti smatraju da mladi koji su fizičko aktivni na svom meniju trebaju imati zastupljene sve vrste namirnica, odnosno da dok rastu i razvijaju se, ne izbacuju ugljikohidrate.

Ako ste zaljubljenica u aktivan i zdrav život, CCC Shoes&Bags Youngester kolekcija namijenjena je upravo vama jer ste stalno u pokretu. 

cipele

Ako još niste odabrali idealne tenisice za odlazak u teretanu ili za sportske aktivnosti u prirodi, u CCC Shoes&Bags te očekuje velik izbor sportske obuće i poznatih marki kao što su Reebok, Adidas, Puma, Skechers i Sprandi....
Žuta će ovog proljeća i ljeta biti jedna od dominantnijih boja,  pa nećete fulati ako je odaberete i za teretanu, a uz takav sportski outfit odaberite ljubičaste Adidas tenisice i tvoja će kombinacija biti pun pogodak. 

cipele

Za sve dečke koji vole brzi životni ritam, u CCC Shoes&Bags možeš razgledati tenisice koje su idealne za trčanje ili ako nisi sportski tip, a voliš modu, možeš odabrati i one koje su idealne za izlaske. 
Više doznajte na: https://ccc.eu/hr/

cipele

Sadržaj omogućio CCC shoes&bags

Ključne riječi

ccc