Trenutno čitate

Visoka moda za pločnik – nova modna priča Ivice Skoke

Visoka moda za pločnik – nova modna priča Ivice Skoke

12.veljače 2018. u 12:00 skoko
  • foto: Arhiva
  • Podijelite članak

Od ideje, do realizacije savršeno usklađene haljine Ivice Skoke i zaigrana mašta u stylinzima Barbare Repe, rezultirali su kampanjom koja glamur vraća u neki potpuno drugačiji kontekst.

Ivica Skoko iz sezone u sezonu oduševljava ne samo modnim kolekcijama nego i suradnjama kojima svoju modnu priču drži u samom vrhu hrvatske mode već dugih 20 godina. Nakon što je prošle sezone u suradnji s modnom blogericom i stilisticom Barbarom Repe snimio iznimno uspješnu kampanju i predstavio novu estetiku branda, Skoko ususret novoj reviji pod pokroviteljstvom Perwolla u sklopu BIPA FASHION.HR-a predstavlja novu seriju vizuala koje potpisuje talentirana fotografkinja Valerija Novak.

skoko

Od ideje, do realizacije savršeno usklađene haljine Ivice Skoke i zaigrana mašta u stylinzima Barbare Repe, rezultirali su kampanjom koja glamur vraća u neki potpuno drugačiji kontekst. Iako prepoznatljiv po red carpet izdanjima poznatih dama, u ovoj priči snimljenoj u eklektičnom prostoru kluba Pločnik, Skokine kreacije idealne su za svakodnevni život urbanih dama koje vole pustiti mašti na volju i prigrliti ženstvenost i luksuz u novom izdanju.

skoko

Da postoji posebna kemija između Barbare i Skokinih kreacija, bilo je jasno već na prvu, a sad nakon blagdanskih partyja i sezone šljokica, Repe pokazuje kako flambojantno može biti zanimljivo i u „detox“ fazi. Glitter i glamur nisu rezervirani samo za večernje prigode.

skoko

U duhu novog luksuza, ženstvenost i senzualnost kao osnovna ideja svake Skokine kreacije ovog je puta dijelom svakodnevnog života jedne mlade, urbane djevojke, koja voli biti nesputana i živjeti život punim plućima. „Svaka djevojka tijekom noćnog izlaska vrijeme provede i ispred ogledala uz male ženske razgovore s prijateljicom. Tu dijelimo uzbuđenje i naše male tajne, a tu alkemiju mističnog i zaigranog željela sam ispričati u ovoj modnoj priči“, objasnila je blogerica i stilistica Barbara Repe.

skoko

Čarobne haljine Ivice Skoke iz sezone u sezonu ostavljaju bez daha. Glamur, raskoš i bogatstvo detalja prve su asocijacije na njegove kreacije, koje u rukama hrabre stilistice koja voli zaobilaziti modna pravila postaju neočekivani modni komadi u večernjem izlasku ili odlasku u kino. Šminku za ovu kampanju koja opet dokazuje koliko su ovo dvoje kreativaca savršen spoj potpisuje Ivana Bilandžija Billy, a frizuru Katica Topčić za Kevin Murphy.

skoko

Ključne riječi

ivica skoko