Trenutno čitate

Ususret koncertu: Justin Bieber

Ususret koncertu: Justin Bieber

8.studenoga 2016. u 08:19 justin

Ostao je još jedan dan do velikog koncerta pa je vrijeme da sagledamo i njegov stil!

Srca brojnih djevojaka Justin Bieber zaludio je još prije nekoliko godina kad mu je zaštitni znak bio gangsta stil, a kanadski pjevač s popularnošću je mijenjao i izgled. Međutim, ono od čega nikad nije odustao su majice s natpisima, upečatljivi zlatni komadi nakita i šilterice.

justin

Baggy hlače ostavio je u prošlosti te se ubacio u one skinny, a gotovo nikad ne izlazi iz tenisica, bilo da je riječ o svakodnevnim prigodama ili crvenom tepihu.  

justin

Tijelo je ukrasio brojnim tetovažama, a, osim efektnih majica s printom i natpisima, često bira i predimenzionirane majice u monokromatskim bojama te i dalje zadržava stil koji je zaštitni znak američkih hiphopera.

justin

Klasične komade poput crnih hlača i običnih majica nerijetko upotpuni jaknama sa zanimljivim uzorkom ili tenisicama načinjenim od neobičnog materijala. 

justin

Kanadski pjevač vrlo dobro zna koja je formula za frajerski izgled pa čizme kombinira uz kožnu jaknu i poderane traperice. 

justin

Međutim, kad prilika zahtijeva dress code, bez ustručavanja uskoči u elegantno odijelo, no i tome daje svoj pečat. Bojom, nakitom ili odabirom kravate uspijeva zadržati svoj stil

justin

Ključne riječi

moda stil justin bieber