Trenutno čitate

Uspjeh domaćeg dizajna: Tyra Banks zablistala u dizajnu s hrvatskim potpisom

Uspjeh domaćeg dizajna: Tyra Banks zablistala u dizajnu s hrvatskim potpisom

11.siječnja 2018. u 10:33 krie

Planetarno popularna Tyra nosila je top s KRIE potpisom

Tyra Banks glavna je zvijezda nove sezone American's Next Top Model, a na najbolji mogući način najavila ju je u emisiji BUILD Series NYC. Kažemo na najbolji mogući način jer je tom prigodom nosila odjevnu kombinaciju čiji je dio bio crop top s domaćim potpisom.

Naime, iza odličnog dizajna stoji Kristina Burja, odnosno KRIE, koja nam je otkrila kako se osjeća nakon ovog velikog uspjeha:

Predivan je osjećaj vidjeti svoje kreacije na divnim, karakternim i sposobnim ženama diljem svijeta. To samo dokazuje da sam na pravom putu i da moj dizajn priča sve jezike. Trudim se dizajnirati odjeću sa statement efektom i veseli me kad baš takvi komadi nađu put do ljubiteljica mode.

kire

Početak ove suradnje dogodio se u Los Angelesu prošlog proljeća na reviji i predstavljanju brenda KRIE na Beverly Hillsu. Tad su mnogi stilisti prepoznali ovaj domaći dizajn kao urbani brend pa su se KRIE kolekcije našle u mnogim američkim editorijalima. Kristina je rekla: 

Tako su i mnoge poznate osobe prepoznale moj brend, a, prema izboru odjeće koju nosi Tyra, odnosno odličnom crop topu, vidi se u kojem se smjeru KRIE pozicionira i koji tip žena prepoznaje tu estetiku.

kire

Ključne riječi

moda krie design