Trenutno čitate

"Unplugged" Hippy Gardena u tunelu Grič

"Unplugged" Hippy Gardena u tunelu Grič

7.listopada 2016. u 11:43 hippy

Đurđica Vorkapić prikazala je minimalističku kolekciju upotpunjenu metalikom, baršunom i prozirnim detaljima u kojoj će se pronaći svaka buntovnica.

U neobičnom interiju tunela Grič Đurđica Vorkapić, dizajernica modne kuće Hippy Garden, predstavila je kolekciju "Unplugged" za nadolazeće jesenske i zimske dane. Kao što je i najavljeno, kolekcija je posvećena modernoj i urbanoj buntovnici koja se, u maniri rock zvijezde, suprotstavlja sveopćoj demokratizaciji mode

U kolekciji su predstavljeni monokromatski komadi s neizostavnim metalik i prozirnim komadima. Jednostavne crne kombinacije sastavljene od kratkih hlača i uparenih sakoa upotpunjene su crnim trakama omotanih oko nogu, ali i u funkciji topa. Dizajernica je pokazala da se trend asimetrije ponovno vratio u modu pa su kratke hlače upotpunjene dugačkim haljinama sa stražnje strane. Kao i mnogim svjetskim dizajnerima, jedan od omiljenih detalja svakako je patentni zatvarač na haljinama koji njihovoj jednostavnosti daje novu dimenziju. 

Predstavljeni su i predimenzionirani komadi, najviše u vidu sakoa sa širokim ramenima i trapez hlačama.  

Dizajnerica je najavila i veliki povratak kožnih kaputa, a upotpunila ih je minimalističkim pepita uzorkom i krznom. Pistom su prošetale i manekenke u večernjim haljinama, a elegantnu damu Đurđica Vorkapić vidi u nekoliko izdanja. S jedne strane, to je dama u dugačkoj haljini zanimljivoga printa i dubokoga izreza,dok je s druge strane riječ o buntovnici koja za glamurozna izdanja bira metalik, crni ruž i mnogo nakita. 

U poslovnim je izdanjima naglasak i dalje stavljen na struk pa su efektne hlače upotpunjene košuljama, a savjetuje i nošenje kombinezona strogih krojeva u kombinaciji s baršunastim sakoom kao trendom sezone. 

Što je Hippy Garden pripremio za hladne dane, nisu propustili pogledati ni brojni poznati poput Nine Badrić, Tihane Harapin Zalepugin, Tončice Čeljuske, Borisa Banovića, Viktora Drage i Sanje Doležal.

hippy garden
hippy
hippy garden
hippy garden 
hippy garden
hippy garden