Trenutno čitate

Ukradi stil Kristine Šalinović

Ukradi stil Kristine Šalinović

29.listopada 2016. u 08:31 promo

Ukradi stil Kristine Šalinović i istakni se u masi!

Iza sebe ima svjetsku manekensku karijeru, a to se vidi i na njezinom stilu. Bivša manekenka, a sad vlasnica salona za stiliziranje kose, Kristina Šalinović, vrlo dobro zna kako se istaknuti u masi. Bira komade koji vjerno izražavaju njezin stil, ne prateći slijepo modne trendove. Ipak, Kristina vrlo dobro zna da s kožnom jaknom i jednostavnom bijelom majicom nikad ne može pogriješiti. Odličan su dodatak i njezine tetovaže koje tek neprimjetno vire ispod suknje. 

promo

Karirana suknja koja neodoljivo podsjeća na stil školarki ponovno se vratila u modu. Najbolje ju je kombinirati s jednostavnim odjevnim komadima jer je sama po sebi vrlo upečatljiva.

promo

Kad ne znate što biste obukli, obična bijela majica spašava stvar. Iako je mnogi podcjenjuju, ona svaki styling učini jako chic.

promo

Zašto svojem ormaru trebate dodati kožnu jaknu, zbilja nije potrebno posebno objašnjavati. Ove se sezone nose one malo duže i vrlo, vrlo bikerske.

promo

Popularnost koju su prošle godine imale bijele tenisice, ove su sezone definitivno preuzele one u crnoj boji. Slažu se sa svime, bilo da je riječ o casual dnevnoj kombinaciji ili večernjem izlasku ako niste spremne nositi štikle.

promo

Crni clutch neizostavan je dio svakog ormara. Iako je malen, u njega stane mnogo toga, a uvijek potražite onaj s remenom kako biste ga mogli, kad vam dosadi, staviti preko ramena.

promo