Trenutno čitate

Ugrabite odlične popuste na parfeme u Martimexu i narukvice Borboleta za Valentinovo

Ugrabite odlične popuste na parfeme u Martimexu i narukvice Borboleta za Valentinovo

11.veljače 2019. u 09:29 valentinovo
  • foto: Shutterstock
  • Podijelite članak

Uz Večernji list olakšat ćete si izbor najboljeg poklona za vašu bolju polovicu, prijateljicu, prijatelja ili obitelj

Putem kupona koji je u Večernjem listu izašao danas, u ponedjeljak, 11.veljače. Borboleta daje 30% popusta na cjelokupni asortiman. Kupon će se moći iskoristiti od 11. do 18. veljače, stoga ga je idealno iskristiti ga za poklon za Valentinovo.

Borboleta i ove godine ima najpozeljnije darove za Valentinovo. Srebrni lancici s privjeskom srca ili narukvice koje donose sreću i ljubav... Borboleta je tako ove godine pripremila prigodan paket pod nazivom 'Forever Love', narukvice sa srcem i znakom vječnosti, izrađene u srebru s pozlatom 21 karatnog rose zlata, koje niti jednu ljubiteljicu nakita neće ostaviti ravnodušnom. Borboleta nakit stoga je savršen način za iskazivanje emocija voljenoj osobi, bez puno riječi. Adekvatno pakiranje za Valentinovo s porukom “Forever love” samo je nastavak već ispričane Borboletine priče “Happy girls are the prettiest”!

Osim toga, ovog Valentinova poklonite i odlične parfeme, koje možete nabaviti u Martimexu. U utorak, 12. veljače, u zagrebačkom izdanju Večernjeg lista možete pronaći kupon za 50 % popusta na pet muških i pet ženskih parfema i usrećiti nekoga. 

Sve detalje pogledajte u videu:

 

 

 

Ključne riječi

valentinovo