Trenutno čitate

U subotu uz Večernji fantastična Diva i dar - micelarno ulje Biobaza

U subotu uz Večernji fantastična Diva i dar - micelarno ulje Biobaza

11.kolovoza 2017. u 11:04 diova
  • foto: Diva
  • Podijelite članak

Glumica Ana Majhenić zvijezda je nove Dive, a iskreno je pričala i o bivšoj vezi

Gluma je definitivno je rudarski posao. Dižeš se u šest i radiš do 19, 20 sati. Ponekad i po najvećem suncu, ponekad po najvećoj zimi u, recimo, ljetnoj odjeći, ali ako je dobra ekipa, ništa nije teško - kaže glumica Ana Majhenić, zvijezda nove Dive koja u subotu izlazi ekskluzivno uz Večernji list. 

Na setu je navodno zaiskrilo između tebe i glumca Ivana Hercega, o čemu se svašta pisalo posljednjih mjeseci. Što je istina, jeste li par ili niste?

- Već se mjesecima plasiraju neprovjerene i nepotvrđene informacije u medijima. Ivan i ja smo snimali zajedno, neko vrijeme smo se družili, ali već par mjeseci nismo u kontaktu.

Kad si odlučila da ćeš postati glumica? 
- Moj prvi odabir bio je suvremeni ples. Zapravo sam htjela biti balerina, ali nemam tu fizionomiju. Velika mi je ljubav i joga, kojom se bavim dvije godine. To je znanost, duhovna i fizička disciplina, filozofija i način života.

Od koga si naslijedila egzotičan istočnjački izgled? 
- Od mame. Znali su me pitati, tko mi je iz Azije. U mojem slučaju Azija je malo iza Velike Gorice u selu Hruševcu, odakle je mama rodom.    

Divu možete kupiti uz Večernji list na kioscima po cijeni od 15 kuna, a na dar dobivate i micelarno ulje biobaza. 

Ključne riječi

diva magazin ana majhenić

Komentari


  • Dina Dina 13. kolovoza 2017. 12:58

    U subotu sam kupila večernji list sa Divom, i nigdje micelarno ulje Biobaze.Otišla sam ponovo na kiosk i u preostala dva primjerka također nije bilo poklona. Moram naglasiti da je folija bila zavarena. Mislim da ovo nije nimalo poslovno, i na taj način varati kupce. S poštovanjem.