Trenutno čitate

U stil ove stjuardese odmah ćete se zaljubiti: "Volim komade koji odražavaju moj 'bad ass' karakter!"

U stil ove stjuardese odmah ćete se zaljubiti: "Volim komade koji odražavaju moj 'bad ass' karakter!"

3.rujna 2018. u 09:28 cura

Josipa Rašić kombinira klasiku i aktualne trendove, a uvijek je vjerna vlastitom stilu!

Da manje stvarno je više, ako se radi o dobro odabranim komadima, pokazala nam je divna dama koja se na Instagramu krije iza nadimka @josipa_jo. Riječ je o Josipi Rašić koja u Munchenu radi kao "ground stewardess", a nas je osvojila odličnim stilom odijevanja u kojem se svi odjevni komadi i detalji savršeno nadopunjuju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sunday 🕵🏼‍♀️

A post shared by @ josipa_jo on

Dok nije u zračnoj luci na radnom mjestu, vrijeme najradije provodi s prijateljima, dečkom te, naravno, u shoppingu. Svoj stil opisala bi kao kombinaciju klasike i modnih eksperija sadašnjeg trenutka. Josipa je rekla: 

U svojim modnim kombinacijama uglavnom koristim lagane klasične linije i jednostavne tonove koje kombiniram oko aktualnog modnog stila što u odijevanju ili modnim dodacima. Osim nježnih tonova, volim dodati poneki detalj koji odražava, moj na neki način ''bad ass'' karakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @josipa_jo on

Josipa kaže kako je još kao djevojčica sama sebi šivala odjeću i izmišljala modne kombinacije. Oduvijek se voljela isticati u masi i na neki način biti posebna, a inspiraciju najčešće pronalazi na ulici te, naravno, na Instagramu! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summer#streetstyle#hotinthecity#instafashion

A post shared by @ josipa_jo on

Što se tiče trendova, nalazi se između onog da želi ostati svoja, a istovremeno se oduprijeti slijepom praćenju trendova.

Odjeću kupujem online i u dućanima poput Zare, Manga, Massimo Dutti, H&M... Uz to, obožavam outlete jer se za malo novca može kupiti super vječni komad garderobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kafenisanje mi je hobby #coffee#coffeetime☕

A post shared by @ josipa_jo on

Josipa ne zazire ni od kupnje u second hand trgovinama, a u Munchenu je njihov izbor uistinu širok, a ponuda odjeće odlična. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#coffeetime☕ #croatia#home#streetstyle

A post shared by @ josipa_jo on

A kad dođe do vječne dileme, one između cipele i torbica, Josipa ima izvrsno rješene - oboje! (da, s ovim se DEFINITIVNO možemo poistovijetiti, zar ne?)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @josipa_jo on

Josipa je otkrila kako se odjeva prema trenutačnom raspoloženju, odnosno nema nekakav favorite outfit. Nadodala je da nikad ne bi odjenula komad odjeće koji je zaludio cijeli Instagram i komad koji sve djevojke instant imaju što se često događa, kaže, sa Zarinim komadima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#croatia#pula

A post shared by @ josipa_jo on

Ključne riječi

moda josipa rašić