Trenutno čitate

U kolekciji brenda kojeg obožavaju Hrvatice našla se i majica s uzorkom prepoznatljivih "kockica"

U kolekciji brenda kojeg obožavaju Hrvatice našla se i majica s uzorkom prepoznatljivih "kockica"

14.siječnja 2020. u 07:27 louis vuitton

Kao dio nove kolekcije, Louis Vuitton predstavio je, između ostalog, sweatshirt koji neodoljivo podsjeća na hrvatski dres

Luksuzni modni brend Louis Vuitton ovih je dana predstavio novu kolekciju Lunar New Year kojom je poželio dobrodošlicu Kineskoj godini štakora, a pozornost hrvatske publike posebno je ukrala jedna odjevna kombinacija u kojoj glavnu riječ vodu top s prepoznatljivim "kockicama". 

Riječ je o sweatshirtu za koji kažu kako da je tribute prepoznatljivom uzroku Damier, no u crveno-bijeloj verziji koja neodoljivo podsjeća na hrvatski dres. Cijela je kolekcija u znaku crvene, bijele i plave boje, a predstavljeni su ženski i muški odjevni komadi, kao i modni dodaci. Kolekcija je već dostupna na web shopu, no još uvijek nije poznata cijena sweatshirta za kojeg kažu da "kopira" hrvatski dres. 

Ovo nije prvi put da su modni dizajneri uključili "kockice" u svoju kolekciju. Brend Marc Jacobs ovaj je uzorak stavio na slip on tenisice i na popularan model torbice koju obožavaju trendseterice, a kako ga nose, možete pogledati ovdje

marc jacobs
marc jacobs

Za vrijeme Svjetskog prvenstva izlog Fendijeve trgovine u outletu nedaleko od Venecije krasila je predivna haljina u crveno-bijelim kockicama.

fendi

Ključne riječi

Louis Vuitton