Trenutno čitate

U kojoj se kombinaciji najbolje osjećate? Obične djevojke otkrile su nam koja im je omiljena

U kojoj se kombinaciji najbolje osjećate? Obične djevojke otkrile su nam koja im je omiljena

28.kolovoza 2019. u 07:00 cure

Šest cura otkrile su nam čemu se uvijek vraćaju kad se žele najbolje osjećati

Sigurno u ormaru imate onaj jedan styling koji uvijek pali - u bilo kojoj situaciji, kako god se osjećale, u njemu ste uvijek najbolje na svijetu. Djevojke su nam otkrile svoje "top kombinacije". 

Lucija, 27 Najbolje se osjećam u onome u čemu mi je ugodno, a dobro mi stoji! Ljeti je to svakako kratka haljinica, ili suknja visokog struka uparena bilo čim na tanke naramenice. I šlape ❤️ Zimi uske traperice, najudobnija hudica na svijetu i čizme ili tenisice. Onako ratnicki, a "cozy", baš za zimu!

cure

Mateja, 30 U zadnje vrijeme najbolje se osjećam u suknji i nekoj "basic" majici. Zimi su to crne traperice i lijepa vesta.

cure

Hana, 30 Pa ljeti najviše volim haljine i suknje jer je najjednostavnije, nabacim neki nakit, naušnice i bok. Zimi čizme na petu obavezno plus pencil suknja ili haljina za posao. 

cure

Helena, 31 Dekolte je uvijek dobrodošao iako ga baš u zadnje vrijeme slabo prakticiram. Najbolje se osjećam u onome kad se prije izlaska iz stana pogledam u ogledalo i kazem "Da, to je to." Nekad to budu trapke i majica, nekad trenirka, nekad haljina. Ovisi o raspoloženju, vremenskim prilikama i razlogu izlaska iz stana. 😉 Naravno najbolje se osjećam i kad prvi put isfuram nešto novo što sam tek kupila 😊

cure

Andrea, 31 Stil odjevanja "normcore" mi je najdraži. Kombinacija oversized košulja, "skinny" ili "mom jeansa" i muškobanjastih loafersica (koje moraju biti statement) tvori idealnu kombinaciju koju mogu nositi tokom dana, ali i za izlazak. (Pod uvjetom da obučem štikle, jel?) Totalno bazični komadi, a opet toliko chic! Volim biti drukčija od drugih, iako je teško uz high street brendove, zbog kojih se u vlastitom gradu osjećam kao copypaste.  Češće pribježem ovom načinu oblačenja, upravo zbog funkcionalnosti, ležernosti i komfora koji mi je krajnji cilj.

cure

Adrijana, 28 Traperice visokog struka, UDOBNE tenisice i duža šira majica bez rukava, zataknuta naprijed u hlače. Preko zime to naravno nije majica bez rukava, ali ljeti se u ovom najbolje osjećam. 

cure

U videu pogledajte kako lako savladati hodanje u štiklama:

Ključne riječi

styling street style