Trenutno čitate

U Jadranu znaju koji je najzavodljiviji modni dodatak ovih blagdana!

U Jadranu znaju koji je najzavodljiviji modni dodatak ovih blagdana!

4.prosinca 2017. u 10:16 jadra
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Od svog osnutka Jadran čarape su lider u proizvodnji i prodaji ženskih, muških i dječjih čarapa, a njihove kolekcije uvijek donose prekrasne modele atraktivnog i modernog dizajna.

Poznato je da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti te su postale dio kulture odijevanja. Sve ljubiteljice  mode u Jadran prodavaonicama mogu pronaći veliki broj uzoraka bilo da se radi o poslovnom, casual ili večernjem looku.

jadran

Sve žene vole i nose hulahopke. Uklopite ih u vlastiti stil odijevanja jer odabir hulahopki puno će reći o Vama. Jadran hulahopke namijenjene su odvažnim i smjelim  ženama koje se ne boje osvajati i zavoditi. To su samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom.

jadran

Nova kolekcija jesen-zima je dizajnirana da savršeno pristaje svakoj ženi te naglašava urbanu, zaposlenu, snažnu ženu koja zna što želi dok novu 'Premium' liniju čarapa odlikuju specijalno odabrani materijali zbog kojih je premium linija uistinu posebna. Čarape za svaku ženu i prigodu. Jadran čarape!

Dobitnica je Jadranka Mulković - čestitamo!

Ključne riječi

jadran