Trenutno čitate

Tri poznate Hrvatice luduju za sandalama od osam tisuća kuna, a mi znamo gdje se mogu kupiti za 140 kuna!

Tri poznate Hrvatice luduju za sandalama od osam tisuća kuna, a mi znamo gdje se mogu kupiti za 140 kuna!

26.srpnja 2017. u 10:12 curke
  • foto: sanjin strukić/pixsell
  • Podijelite članak

Cipele izgledaju fenomenalno, a mi smo pronašli njihovu jeftiniju kopiju!

U čarobnom ozračju Tvrđava Sv.Mihovil i Barone započeo je Šibenik Dance Festival, a jedinstveni plesni spektakl pod zvjezdanim nebom očarao je i brojne osobe društvenog života, između ostalih, Jelenu Rozgu i Aleksandru Dojčinović koje su za tu prigodu ponovno očarale svojim odjevnim kombinacijama, ali i, zanimljivo, odabrale isti model sandala! Riječ je o Saint Laurent modelu Classic Jane Bow, a njihova se cijena na Farfetchu kreće od 500 do tisuću eura. Jelena se odlučila za potpuno crni model, dok je Aleksandrin izbor bio crveni model s crnom mašnom. 

curke

Osim crnih, Jelena Rozga ponosna je vlasnica i srebrnog modela, istih onakvih kakve nosi i Iva Balaban, a ponosno ih je prošetala na crvenom tepihu Story Hall of Fame kad ih je kombinirala s crnom midi haljinom. 

curke

Međutim, dobra vijest za sve one dame koje ne žele izdvojiti ovakav vrtoglav iznos za sandale je ta što se mogu pronaći i na Asosu, gdje su jeftinije nekoliko desetaka puta pa se prodaju za nevjerojatnih 140 kuna na sniženju. Naš savjet: trk u shopping! 

asos

O tome koliko su slične najbolje govori fotografija sa Shoes Posta - identične, zar ne?

saint laurent

Ključne riječi

saint laurent