Trenutno čitate

Trend koji obožavaju: Kakva sve odijela nose poznate Hrvatice?

Trend koji obožavaju: Kakva sve odijela nose poznate Hrvatice?

10.travnja 2019. u 09:18 odijelo

Velik broj ljubitelja mode podržao je i drugi dan Zagreb Fashion Destinationa, a nama se čini kao da je dress code bio - žensko odijelo

Blogerica Andrea Andrassy pojavila se u jarkožutom odijelu koje je uparila s torbicom oko struka, a ova joj boja zaista dobro stoji. 

odijelo

U jarkoj boji pojavila se i glumica Tara Rosandić. Odijelo u koraljnoj boji stoji joj kao saliveno, a uz njenu crvenkastu kosu baš se divno uklopilo. 

odijelo

Mali odmak od klasike pokazala je naša operna pjevačica Sandra Bagarić. Sandra se od glave do pete okupala u šljokice i to tamnoplave, a struk je istaknula širokim crnim remenom.

odijelo

Ovaj trend ženskih odijela nije zaobišao ni našu poznatu violončelisticu Anu Rucner. Ona je zablistala u satenskom odijelu ljubičaste boje. 

odijelo

U vrlo trendi izadnju - kariranom odijelu, na reviju je došla i glumica Ana Begić Tahiri. Vrlo široke nogavice odličan su odabir za one sa zaobljenom figurom jer ističu bokove i čine figuru izbalansiranom. Ana ispod sakoa nosi bijeli T-shirt, pa je cijelom stylingu dala pomalo casual predznak.

odijelo

Ključne riječi

odijelo