Trenutno čitate

Tražite idealnu haljinu s uzorkom? Onda razmislite o jednoj od ove tri!

Tražite idealnu haljinu s uzorkom? Onda razmislite o jednoj od ove tri!

30.srpnja 2017. u 07:00 street

Nama je teško reći koja je ljepša!

Pronalazak idealne haljine koja će odgovarati bojom, materijalom, krojem i uzorkom nije nimalo jednostavan zadatak, osobito onda kad sa svih strana dolaze informacije o novim trendovima i must have komadima koje treba imati u ormaru. Ipak, neki su se uzorci uspjeli održati unatoč trendovima i zadržati status klasika u ormaru. Riječ je, dakako, o cvjetnom i točkastom uzorku koji sezonama ne silaze s trona najpopularnijih. Tri haljine, koje možete bez razmišljanja hoće li izaći iz mode, dodati u svoj ormar pronašli smo u Mangu, a nama se teško odlučiti samo za jednu!

Prva je haljina midi dužine te na sebi ima romantične, velike cvjetove, a njezina je cijena 349 kuna. Odlična je jer se može nositi u ljetne dane, a ne sumnjamo kako će odlično izgledati i na jesen, kombinirana s čizmama i kožnom jaknom.

Druga je haljina "nježnija" od prethodne te je dužine iznad koljena. Stvorena je za ljetne dane, osobito za romantične šetnje ili večere. Ako se odlučite za kupnju, trebat ćete izdvojiti 349 kuna.

Posljednja haljina odmak je od veselog cvjetnog uzorka. Točkice su uvijek popularne, a haljina na preklop po cijeni od 549 kn odlično će laskati svakoj figuri. 

mango

Ključne riječi

haljina nova kolekcija mango