Trenutno čitate

Tražite idealan personalizirani dar? Ove ogrlice savršen su izbor, originalne, neobične ali i baš trendi!

Tražite idealan personalizirani dar? Ove ogrlice savršen su izbor, originalne, neobične ali i baš trendi!

15.ožujka 2019. u 07:30 nakit
  • foto: Diva
  • Podijelite članak

Hrvatski brand Lykke na domaću modnu scenu unosi dašak inventivnosti koji će zauvijek promijeniti naša očekivanja od omiljenog modnog dodatka - nakita. Lykke mirisni medaljoni zahvaljujući posebno kreiranim spužvicama upijaju vaš omiljeni parfem (ili eterično ulje) i otpuštaju ugodan miris tokom dana.

Pod sloganom Lykke - nakit s dozom sreće, svojom prvom modnom kampanjom ovaj mladi hrvatski brend donosi nam apsolutni novitet u dosadašnjem poimanju nakita. U svom asortimanu nude dvije vrste ogrlica - Talismane sreće te Mirisne medaljone čija je zajednička poveznica mogućnost personalizacije te sreća i pozitivne emocije koje nakit budi u ženi.

nakit

- Naša je misija kreirati jedinstven i dragocjeni nakit koji se njeguje, a potom se prenosi kroz generacije. S pomno odabranim materijalima i beskrajnim idejama svaka ogrlica s mirisnim medaljonom i talismanom sreće postaje priča - djevojke, žene, njezinih avantura i nakita koji je preobražava, ističu Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza ovog kreativnog brenda. Jedna od odlika Lykke nakita je visoka kvaliteta materijala, što je posebno bitno kod mirisnog nakita. Lykke nakit je hipoalergen i primjeren i za najosjetljiviju kožu.

nakit

Mirisni medaljoni

Mirisi evociraju uspomene, naglašavaju našu osobnost i utječu na naše raspoloženje. Poznato je da eteričnim uljima, koja se od davnih dana koriste u aromaterapiji možemo utjecati na stanje uma. Lykke Mirisni medaljoni dolaze u paketu s dva visokokoncentrirana organska eterična ulja hrvatskih proizvođača. Nakapajte par kapi eteričnog ulja na spužvicu koja se nalazi u srcu Mirisnog medaljona i uživajte u njezinim svojstvima - lavanda za relaksaciju, naranča za vraćanje energije, ruža kao afrodizijak... Alternativno, na spužvicu možete nanijeti omiljeni parfem i uživati u njegovom izdašnom mirisu cijeli dan.

nakit

Kolekcija mirisnih medaljona dolazi u 11 različitih varijanti koje prilikom kupovine personalizirate na više načina
- odabirom željenog motiva
- besplatnom gravurom
- odabirom pozlate u srebrnoj, zlatnoj ili rozo zlatnoj boji.
- odabirom dva eterična ulja koja dolaze uz ogrlicu
- plus: dobivate i 10 raznobojnih spužvica koje potom možete mijenjati ovisno o svom outfitu i mirisu koji želite nositi taj dan.

Cijena Mirisnog medaljona je 450 kn (uključujući poštarinu).

nakit

Talismani sreće

Baš kao i Mirisni medaljoni, Talismani sreće mogu se personalizirati gravurom na srebrnoj pločici, a privjesak birate između tri motiva - beskrajne ljubavi, vječne mladosti ili magične sreće. Dolaze s motivacijskom porukom koja poziva da zaželite želju prije nošenja s vjerom da je sve moguće ako se vjeruje, a ogrlica ostaje kao stalni podsjetnik na životne radosti i drage uspomene.

Cijena Talismana sreće je 350 kn (uključujući poštarinu).

nakit

Visokokvalitetni materijali

Lykke mirisni nakit koristi samo najkvalitetnije materijale koji ne reagiraju u dodiru s kožom što je posebno bitno kod mirisnog nakita. Lykke mirisni nakit izrađen je po narudžbi od kirurškog čelika koji ne sadrži nikal i cink. Presvučen je slojem 18 karatne pozlate u srebrenoj, zlatnoj i rozo zlatnoj boji.

nakit

Lykke srebrni nakit radi se ručnom obradom od najčišćeg talijanskog 925 srebra, koji u sastavu sadrži 92,5% srebra i 7,5% bakra. Srebro je dodatno rodinirano radi sjaja i zaštite te je presvučeno slojem 14 karatne pozlate.

Novi modni trend

Internacionalno priznata domaća dizajnerca Mirna Mihoković kao model i stilistica u prvoj Lykke kampanji najbolje je dočarala novo lice modnih dodataka koje ovaj domaći brend nudi. Kampanju je snimio etablirani hrvatski modni fotograf Mario Dragičević, a priča prati urbanu mladu ženu koja vjeruje da je snove moguće ostvariti, koja voli modu i koja se izražava na Lykke način - zračeći srećom, unikatnom energijom i pozitivnim vibracijama na valu magičnih mirisnih tragova svojih Lykke ogrlica.

Ključne riječi

lykke