Trenutno čitate

Torbu poput njezine od 18 tisuća kuna obožavaju trendseterice, no o njoj vlada podijeljeno mišljenje

Torbu poput njezine od 18 tisuća kuna obožavaju trendseterice, no o njoj vlada podijeljeno mišljenje

13.siječnja 2020. u 08:56 street style

Tote model s potpisom luskuznog brenda Dior postao je pravi hit među trendsetericama, osobito jer se može personalizirati, a viđamo ga i na zagrebačkoj špici.

Svake sezone jedna torba dobije it predznak i postane pravi hit među trendsetericama. Kad bismo radili popis popularnih modela u protekloj goini, vrlo visoko na njemu našla bi se torba koju nosi i stylish dama sa zagrebačke špice. Riječ je o tote modelu kojeg potpisuje luksuzni brend Dior, a dolazi u bordo i tamnoplavoj boji. Cijena torbe na njihovom web shopu iznosi 2750 dolara, odnosno približno 18 300 kn. Ipak, ni vrtoglavo visoka cijena torbe trendseterice nije spriječila da ih dodaju u vlastitu kolekciju, a mnoge je oduševila činjenica da se torba može personalizirati. Ipak, mnogi ne odobravaju njezinu popularnost jer nisu obožavatelji logomanije. 

street style

Ovu torbu voli i naša tenisačica Donna Vekić koja je odabrala personalizirani model s imenom "Donna" u plavoj boji. 

donna

Dama sa špice kombinirala ju je s crnom bundom u kojoj sigurno nema "zime", skinny trapericama i šarenim šalom kojeg potpisuje brend Hermes, a pozornost su ukrale i njezine buce koje su ove sezone veliki hit. Naime, već smo pisali o tome kako ih domaće fashionistice jednostavno obožavaju, a ona je odabrala one s potpisom brenda Isabel Marant u bež boji. 

christian dior