Trenutno čitate

Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

1.veljače 2019. u 10:44 ccc

Ovog proljeća i ljeta nosit će se zanimljive torbice koje će podići svaku modnu kombinaciju. Boja fuksije, ledeno plava, zakovice i mašne dominirat će na našim trendsetericama

Svaki pa i najdosadniji stajling može podići upečatljiv modni accessorize kao što su razigrane i maštovite torbice. Ovog su proljeća must have torbe jarkih boja i zanimljivog dizajna po kojima će vas zasigurno upamtiti. Opet su hit metalne zakovice i lažni biseri. Takvu elegantnu torbicu  sa zanimljivim i upečatljivim detaljima ove sezone nudi CCC Shoes&Bags

Po torbici se i karakter poznaje, složni su psiholozi i modni stilisti. 

torbice

Žene koje vole nositi torbicu na ramenu vole čitati i vrlo su taktične. Torbica boje fuksije s bež detaljima, koju odlično možete kombinirati s lepršavim ljetnim haljinama, bit će hit. 

ccc

 

torbice
 

Ako volite nositi torbicu u ruci, to o vama govori da ste pouzdani no pomalo naginjete  tome da postanete control freak. 
Ruksak na leđima otkriva da ste uvijek spremne za avanturu, dok oni koji je nose na ramenu vole čitati i vrlo su taktični. One koje najradije nose torbu poprijeko, ne vole se razmetati bogatstvom  no nisu škrte. Naprotiv, vrlo su velikodušne. Žene koje najradije drže torbicu na trbuhu  pomalo su ekscentrične, živopisne i mozak im brzo radi. 
Torbice imaju i zanimljivu povijest, isprva su se koristile kako bi se u njima čuvale sjemenke ili bilje koje je služilo kao lijek, a nosili su ih muškarci i žene. Do kraja 18. stoljeća žene su u torbicama počele nositi rupčiće i parfeme. 
U elegantnu crno-bijelu torbicu stat će vam više od rupčića i parfema, a takva zanimljiva torbica na kojoj dominira mašna odlično će podići bilo koji poslovni stajling.

torbice

Danas su za mnoge torbice postale statusni simbol, no ona ne mora biti skupa  da bi izgledala moćno.  Ledeno plava torbica s resicama zrači zaigranom elegancijom i ako je dobro ukombinirate s vašim stajlingom izgledat ćete apsolutno fantastično. 

torbice

Više doznajte na CCC Shoes&Bags

Sadržaj omogućio CCC

Ključne riječi

torbica ccc